Vil du starte Røa sin supporterklubb?

- En skikkelig motivator på tribunen

Sist oppdatert: 14. jun 2022 Skrevet av: perivar

 

RØA DYNAMITE GIRLS FORTJENER EN FAST GRUPPE MED SUPPORTERE!!!!

Er du en ildsjel full av «guts» og godt humør? Røa Dynamite Girls er ett av Norges beste fotballag, og har vært det i godt over 20 år. Da fortjener de vel også en supporterklubb?

Vi vil ha liv og god stemning på tribunen på kampene våre. Folk som har lyst til å synge kamprop og -sanger! Lyst til å veive med gigansiske supporterflagg og henge opp Røa-bannere!

For vi vet at med god stemning og en bra supportergjeng, blir det flere folk på kamp og morsommere for alle – både på og av banen! Det er vel ikke noe som er morsommere og mer sosialt enn å heie på favorittlaget ditt sammen med en skikkelig supportergjeng?

Derfor trenger Røa nå en skikkelig ildsjel og motivator – en som brenner for Røa og fotball.  En som har både lyst og klarer å stå løpet ut for å få Røas supportergjeng på plass.

Lyn har Bastionen, LSK har Kanari-Fansen, Vålerenga har Klanen…….ØHIL har Ultras, men vi trenger også et navn på våre Røa Dynamite Girls-supporterne. «Dynamtite Røaction»? Vi trenger altså et kult navn til vår supportergjeng, også:)

Røa Fotball Elite stiller selvfølgelig både med drahjelp og skaffer supportereffektene som du trenger for å lykkes.

Ta kontakt med Per-Ivar på per-ivar@roail.no eller telefon 900 60 941, så legger vi en skikkelig plan sammen.

LA OSS GI RØA DYNAMITE GIRLS TOPP STEMNING OG STØTTE FRA TRIBUEN! SAMMEN SKAPER VI GOD STEMNING OG ET SOSIALT LIM BÅDE PÅ BANEN OG PÅ TRIBUEN!

HEIA RØA!!!