– Vi skal løpe og krige bergenserne i senk

Arna-Bjørnar er neste på Røabanen

Etter to bortekamper mot Kolbotn på to dager, er det på ny duket for kamp foran egne supportere for Dynamite Girls.

Sist oppdatert: 11. sep 2019 Skrevet av: Erik Olsson

 

Etter to bortekamper mot Kolbotn på to dager, er det på ny duket for kamp foran egne supportere for Dynamite Girls.

– Vi skal løpe og krige bergenserne i senk, og fortsette den offensive måltrenden fra sist kamp, er Rebecka Holums oppskrift på seier lørdag ettermiddag når kvartfinalemotstanderen Arna-Bjørnar står på motsatt banehalvdel.

Sist lagene møttes var også sist gang Røa spilte på eget kunstgress. Den gang var det cupsemifinaleplass som sto på spill. Til helgen er det snakk om tre viktige poeng i kampen om en topplassering i årets Toppserien.

Målpoeng for lynvingen

At Rebecka Holum sto frem mot Kolbotn med to scoringer er på så måte gledelig for alle med et Røa-bankende hjerte. Selv er lynvingen klar på at mål og assist er viktig for henne. Og til helgen håper hun på mer nettsus.

– Veldig deilig å få noen scoringer igjen og være der jeg ønsker når det gjelder å bidra med målpoeng.

Samtidig erkjenner Holum at den kombinerte lørdag- og mandagskampen mot Kolbotn var spesiell og vrien.

– Det var en rar og ny opplevelse å skulle starte kampen med corner imot og bare spille 15 minutter av første omgang før man skulle ta en pause.

Om lagets prestasjoner på mandag har hun følgende å si:

– Vi slurver med det grunnleggende som løping og duellspill, og slipper Kolbotn for lett til. Sett over ett skulle vi likevel ha avgjort kampen, men blir for unøyaktig i begge bokser til at det blir en realitet.

Å snu akkurat dette mener Holum er nøkkelen for at det skal bli seier på lørdag.

På lørdag er det dermed muligheter for både nye målpoeng fra Rebecka Holum og andre Dynamite Girls, og cuprevansj mot Arna-Bjørnar.

Kampen sparkes igang kl. 14:00 på Røabanen. Værmeldingen tilsier betydelig bedre forhold enn som på Sofiemyr, og vi håper Røa-publikummet kjenner sin besøkelsestid. Still opp og hei jentene frem til en viktig hjemmeseier.

PS! Kampsponsor RSM, samarbeidspartner av både Røa og Arna-Bjørnar, inviterer til førkampskonkurranse! Vel møtt!