Velkommen til fanzone søndag 13:00!

Varm opp til Røa mot Vålerenga med lek og moro

På søndag kan barna leke og ha de moro før opprykkskampen

På søndag er det duket for kampen om Oslo når Vålerenga gjester Røabanen. Før kamp inviterer vi barn og unge til lek og moro i og ved våre 3'er baner.

Sist oppdatert: 04. aug 2019 Skrevet av: Erik Olsson

 

På søndag er det duket for kampen om Oslo når Vålerenga gjester Røabanen. Før kamp inviterer vi barn og unge til lek og moro i og ved våre 3’er baner.

Med åpen kiosk, en solfylt værmelding og et forrykende byderby på menyen kommer søndag til å bli en stor dag på Røabanen.

Vi ønsker hele Røa velkommen til fanzone!

I våres mottok vi to 3v3-baner fra OBOS, Dynamite Girls’ generalsponsor. Og det er nettopp disse som har vært med på å skape et samlingssted og mye god stemning før Røas hjemmekamper tidligere.

Med en ny, spennende høstsesong på trappene, som attpåtil sparkes i gang mot byrival Vålerenga, håper vi på mye liv og røre før og under Toppseriekampen på søndag.

Betydelig publikumsvekst på kort tid

Siden 2017 har vi opplevd en meget positiv vekst hva gjelder publikumstall. I 2017 snittet Røa 177 mennesker per hjemmekamp. Da 2018-sesongen ble rundet av var tallet 231. Og i 2019 har det vokst ytterligere.

Før høstsesongen sparkes i gang er tallet over 300! Det er vi stolte og takknemlige for – og vi håper på ytterligere vekst og ENDA FLERE på kamp i det Dynamite Girls går en spennende høst i møte.

Stort oppmøte og mye engasjement – i kjent Røa-stil – er viktig for jentene, og det betyr uhyre mye i jakten på trepoengere og sportslig suksess.

Derfor håper vi Røa kjenner sin besøkelsestid søndag ettermiddag. Fra kl. 13:00 vil 3v3-banene være tilgjengelige for spill.

KAMPSPONSOR RØA-VÅLERENGA

NÅ KAN DU SIKRE DEG EN SPESIELL KAMPOPPLEVELSE – LES HER OM VÅR VIP-BILLETT!

NÅR SKJER FANZONE?

Avspark er 15:00, og fra 13:00 vil det være mulig å sparke ball på kunstgresset nærmest klubbhuset.

Etter kamp skriver Røa-jentene autografer og tar bilder med store og små på kunstgresset mot klubbhuset.

Vel møtt – heia Røa!