– Veldig godt fornøyd med å ha fått Justine

Geir er sikker i sin sak på at Justine Vanhaevermaet blir en klassesignering. Foto: Jon Olav Nesvold / Bildbyrån.
Publisert:
28. februar 2019

Seriestart er drøye tre uker unna, og trener Geir Nordby er fornøyd med det han ser på treningsfeltet, både med spillergruppen som en helhet og av Justine Vanhaevermaet, Røas nysignerte belgiske midtbanespiller med nummer 27 på ryggen.

Veldig godt fornøyd med å ha fått Justine med på laget, er Geir Nordbys umiddelbare reaksjon to uker etter at hun signerte for Røa, før han følger opp.

Dette er en type som besitter egenskaper som laget mangler litt av og som vi kommer til å nyte godt av. Vi har hatt henne i kikkerten over lengre tid og for to-tre år siden skulle hun komme, men ble da dessverre skadet. Nå er hun på plass og det er veldig bra. 

Det var i forbindelse med OBOS Vinterturnering og Røas tur til Tyrkia at spillergruppen stiftet bekjentskap med den høyreiste midtbanespilleren. Uken etter signerte Vanhaevermaet for Røa. Nå er Geir trygg på at dette er en signering som kommer godt med i jakten på trepoengere gjennom 2019.

Hun vil kunne bidra veldig positivt for oss i forhold til måten vi ønsker å spille på gjennom sitt høye ferdighetsnivå, både teknisk og taktisk, og ikke minst gjennom sin erfaring både i tid og på høyt nivå, argumenterer Røas mangeårige trener.

Røas neste treningskamp, deres tredje siste før det braker løs borte mot Sandviken 23. mars, finner sted førstkommende lørdag 02.03. Avspark er kl. 11:30 på Røabanen. Motstander er Røa G16. Vel møtt! 

Fotball , Toppserien 2019 , portrett , portretter , R¿a , Justine Vanhaevermaet , Foto: Astrid M. Nordhaug
27 – Justine Vanhaevermaet. Foto: Astrid M. Nordhaug / Digital Sport.