Tilbake på vinnersporet – se høydepunktene!

4-0 seier mot Medkila

Foto: Øyvind Askevold Kaarbø, Harstad Tidene

Sist oppdatert: 28. sep 2021 Skrevet av: perivar

 

Medkila sto med 4 seire på de 5 siste kampene, mens vi hadde uavgjort-resultater både mot Fløya og Øvrevoll Hosle de to foregående kampene, i tillegg til et – riktignok ufortjent tap – i NM-runden mot Kolbotn.
Laget som reiste til Harstad for å møte Medkila, var nok ganske spente . Vi viste også at Åsane, som – hvis vi tapte – kunne forvente en seier, og dermed gå forbi oss på tabellen. Vi hadde også flere spillere som hadde vært «faste medlemmer» av startelveren ute – blant annet hadde Synne samlet opp litt for mange gule kort og Tuva (som ledet NTB-børsen) hvilte på benken.

 

Dette ga imidlertid muligheter for andre til å vise seg frem, og Nadia og Rakel var blant de som startet. Vi hadde også med oss «i sekken» at vi ikke hadde tapt en eneste seriekamp denne sesongen og at vi fikk en veldig hyggelig 6-0 seier med oss fra sist gang vi møtte Medkila.

 

Kampen i Harstad ble vel egentlig en ren enveiskjøring fra start til slutt. Vi skape den ene sjansen og muligheten etter den andre. Mia H sørget for mål nummer 1 på corner etter 18 minnuter, og Frida lager et drømmemål etter 38 minutter da hun kliner ballen i krysset – etter fantastisk forarbeid fra Mathilde.
Mathilde gjør også forarbeidet og har assit for den neste superscoringen i denne kampen. Mia H sørger for en perle av en scoring når hun på 30 meters hold ser at Medkilas keeper står langt ute, og chipper ballen vakkert over og i målet. Dermed står det 3-0 etter 49 minutter.
Det siste målet kommer på corner fra Rakel. Denne gangen er det Mathilde igjen involvert, og sørger for at vi får mål nummer 4 for dagen etter 81 minutters spill.

 

Med 3 – hvorav minst 1 tvilsom – annulerte scoringer (2 for Ragne og 1 for Nadia) er vi litt uheldige med marginene. Vi vil også gi kred til Medkilas keeper, Hanne Larsen, som gjorde en god jobb i målet, slik at seieren vår ikke blir ennå større.
Bytter:
– 66 minutter.: Anya inn for Marie og Solveig inn for Nadia
– 75 minutter: Mia S inn for Mia H

 

Se høydepunktene fra kampen her (Røa i blått)


Nå ser vi fremover: Lørdag 2. oktober kl 13:00 møter vi Amazon Grimstad borte på Levermyr Stadion. Vår største utfordrer, Åsane, kan forvente lettere motstand enn oss når de spiller mot Grei til sammen tid på lørdag, så igjen:Vi må vinne for å være sikre på beholde serieledelsen!