Takk til våre grasrotgivere

Rekordhøy utbetaling til Røa

Norsk Tipping pryder våre venstreermer. I 2019 mottok vi rekordmye gjennom grasrotandelen. Foto: Marius Simensen / Bildbyrån.

Sist oppdatert: 14. jan 2020 Skrevet av: Erik Olsson

 

Gjennom Grasrotandelen til Norsk Tipping mottok Røa Fotball Elite nesten 67 000,- i støtte. Det er rekordmye.

For det er vi takknemlige og glade. Takk til våre grasrotgivere!

Grasrotvekst hvert år

Dette stemmer overens med den nasjonale utviklingen og veksten som Norsk Tipping rapporterer om. I følge deres siste rapport for 2019 har 65 000 nye grasrotgivere blitt registrert. Det totale antallet grasrotgivere bidro i 2019 med nesten 700 millioner kroner til frivilligheten og idretten rundt om i vårt langstrakte land. «Fattige» 1,7 millioner manglet for å bryte 700-millionersstreken i fjor.

VEKST: Skjermdump fra Norsk Tippings hjemmeside som viser utviklingen av grasrotgivere og utbetalinger til RFE.

Støtt oss med din grasrotandel

Vi takker våre grasrotgivere, og håper samtidig det finnes flere i vår følgerskare og nedslagsfelt som synes Røa Fotball Elite er et lag og en klubb å støtte.

Hele Norsk Tippings overskudd går til samfunnsnyttige formål. Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å være med og bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Du kan selv velge hvilket lag eller forening som skal få et beløp tilsvarende sju prosent av din spilleinnsats.

Det vil si at dersom du spiller Lotto for hundre kroner, går sju kroner til din grasrotmottaker. Og best av alt; din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Hvis du eller noen i din familie ønsker å registrere Røa Fotball Elite som grasrotmottaker gjør du følgende:

Klikk HER!

eller

Send SMS «Grasrotandelen 996118347» til 60000