Syvmålsseier mot Hønefoss

Dynamite Girls er i rute

Sist oppdatert: 19. feb 2020 Skrevet av: Erik Olsson

 

I lagets siste test før avreise til La Manga satte Dynamite Girls hele syv baller i nettmaskene mot Hønefoss.

Mot fjorårets store overraskelse i 1. divisjon, som rundet av 2019-sesongen med 5-1-seier mot Grei og andreplass på tabellen, noterte seks Røa-spillere seg i målprotokollen. Kamilla Aabels to mål, Rebecka Holum, Linn Huseby, Vilde Fjelldal, Birgitte Bjørlykhaug og Katrine Winnem Jørgensen sikret seier i Røas femte treningskamp denne vinteren.

Oppdatert resultatservice denne vinteren finner du HER!

En annerledes proffdag

Etter en fysisk tøff periode, der fysisk trener Torvald Berthelsen og resten av trenerapparatet virket har skrudd til på både mengde og belastning, fikk spillergruppen fri i helgen som var til å hente seg inn igjen. Mange benyttet tiden godt med venner og familie andre steder i landet, og da tirsdagens proffdag meldte sin ankomst var det på tide å gire om.

En ordinær tirsdag for Dynamite Girls inneholder to fotballøkter, spillermøte, analysearbeid og felles måltid, og på så måte var tirsdagens proffdag ikke langt unna normalen. At Hønefoss stilte opp til treningskamp på kort varsel gjorde sitt til at det ble gjort justeringer på jentenes treningstider og belastning på morgenøkten, men totalt sett fikk laget gjennomført to solide økter.

Rom for forbedring

I etterkant var høyreback Frida Lyshoel relativt fornøyd med både prestasjon og resultat, men mener fortsatt at forbedringspotensialet er stort.

– Jeg synes det var en grei førsteomgang der vi får frem situasjoner vi har snakket om og hatt fokus på på trening. Vi skaper også sjanse og mål på dette, og det er veldig positivt. Generelt i kampen og særlig i andreomgang er vi alt for stresset med ball og har for lite ro i det offensive spillet. Så det er noe vi må jobbe videre med.

Fredag morgen, før hvermandsen har stått opp, reiser som kjent Røa-jentene til Spania for en uke med gode treninger på godt underlag. Oppholdet rundes av med treningskamp mot Klepp, og vi vil følge både kamp og treningsuken i seg selv tett.

Vi takker Hønefoss for at de stilte lag på kort varsel og for god motstand på et ugunstig tidspunkt for dem. Vi ønsker dem masse lykke til den kommende sesongen.

Kamptroppen:
Kirvil Odden Sundsfjord
Linn-Mari Nilsen
Frida Lyshoel
Kamilla Aabel
Katrine Winnem Jørgensen
Synne Masdal
Vilde Gullhaug Birkeli
Ragne Hagen Svastuen
Tuva Leschbrandt Espås
Marita Holmen Iversen
Hedda Strand Gardsjord
Birgitte Bjørlykhaug
Linn Huseby
Frida Dybvig Haugen
Vilde Fjelldal
Rebecka Holum
Line Magerholm