Synne Masdal forlenger!

Viktig underskrift på plass

Synne Masdal forlenger med Røa. Her mot Klepp på La Manga, som Røa har slått tre ganger i år. Foto: Mathias Bergeld / Bildbyrån

Sist oppdatert: 04. okt 2020 Skrevet av: Erik Olsson

 

Vi er langt i fra ferdig med 2020-sesongen. Det gjenstår ekstremt viktige kamper i serien, og cupen melder sin ankomst på spilleplanen til uken når vi tar imot Fart på Røabanen. Samtidig er blikket og fokuset rettet mot ny sesong og nye oppgaver.

I den anledning har klubben lenge jaktet en underskrift fra Synne Masdal, vår unge og lovende midtstopper som har tatt nye og store steg denne sesongen i Røa-forsvaret. Med det er en viktig brikke på plass for Dynamite Girls.

Masdal selv er veldig tilfreds med den nye avtalen som strekker seg ut 2021, og ser frem til å utvikle seg videre under Geir Nordby og toppspillerutvikler Fredrik Sælands vinger.

– Jeg velger å forlenge med Røa fordi jeg føler jeg har hatt en fin utvikling her og jeg trives veldig godt i klubben. Jeg føler også at jeg har gode forutsetninger for å kunne fortsette utviklingen her. For min del har det blitt en del spilletid og det er jeg veldig glad for. Jeg har fått muligheten til å få mer erfaring fra Toppserien og kjenner at det er veldig nyttig og lærerikt. Og det har vært veldig viktig for min utvikling i år, forteller Røas nummer 4.

Til tross for egen utvikling og godt med spilletid legger ikke midtstopperen med fortid i Herd skjul på at hun ikke er fornøyd med resultatene og poengfangsten i år.

– Vi har ikke fått de resultatene vi har ønsket i år og det er så klart litt kjipt, men vi er veldig motivert og har stor tro på at vi skal avslutte sesongen på best mulig måte. Tiden i Røa så langt har vært veldig fin, og jeg trives fortsatt veldig bra i klubben. Så nå er jeg veldig fokusert og håper på å få en fin avslutning på denne sesongen.