Før Ørn: Masdal sulten på tre poeng

- Klar for å slå tilbake

Synne Masdal i kjent posityr på trening før Vålerenga-kampen. Foto: Myhre Foto

Sist oppdatert: 08. aug 2019 Skrevet av: Erik Olsson

 

På en mørk Røa-dag som endte med 2-6-tap sto lagets yngste spiller frem. Synne Masdal mottok fortjent prisen for banens beste etter kampen. 

Les hva Synne Masdal å hadde å si i midtuken med Vålerenga-kampen i bakhodet, og med Trondheims-Ørn i siktet.

– Vi har kommet godt i gang med en bra treningsuke inn mot kampen mot Ørn, så det viktigste nå er å fortsette å ha fokus på alle treninger og møter. På den måten omstiller vi fra kampen mot Vålerenga og har fullt fokus på en ny plan mot en ny motstander som vi skal gjennomføre, forteller beste Røa-spiller fra forrige hjemmekamp, som også erkjenner at søndagens tap var tøft.

– Selvsagt skuffende å tape på den måten mot Vålerenga, men da er det enda viktigere å omstille på en god måte. På samme måte som hele laget, skal jeg på egenhånd gjøre mitt beste på hver trening slik at jeg er best mulig forberedt til kamp.

Før Trondheims-Ørn: 

Lørdagens motstander befinner seg på plassen bak Dynamite Girls. Der Røa har 14 poeng, står Thomas Dahlens jenter med 12, og med tilnærmet lik målforskjell. Med andre går begge lag en viktig kampdag i møte.

Skal Røa få heng på lagene over er det tre ting – tre poeng – på lørdag. Opp til Kolbotn på femteplassen er det tre poeng, og både Røa og Kolbotn har én kamp til gode på både Sandviken og Vålerenga på tredje- og fjerdeplassen.

Dynamite Girls reiser til Trondheim lørdag morgen, og hjem igjen lørdag kveld.

Historisk sett har Røa et godt tak på Trondheims-laget, med 12 seiere på de siste 20, og fire seiere på de syv siste (to uavgjort og ett tap de andre tre).

Kampfakta:
Trondheims-Ørn – Røa Dynamite Girls
10. august, kl. 16:00

Kampen følges direkte i livetråd på Røas Facebook-side.