Støtt Røa – få ditt navn på Røamuren

Les mer om aksjonen her.

Vi har mange gode støttespillere. Ønsker du å være med på å bygge jentefotballen på Røa? Foto: RFE

Én plass på "Røamuren" koster 500 kroner. For dette beløpet får du navnet ditt inngravert på veggen - et symbol på din støtte til Dynamite Girls. Alle som bidrar vil dessuten motta månedlige nyhetsbrev og gode tilbud fra samarbeidspartnere gjennom året. 

Sist oppdatert: 04. jun 2020 Skrevet av: Erik Olsson

 

Nå kan du støtte Røa Dynamite Girls under koronakrisen og samtidig få navnet ditt inngravert på «Røamuren».

Bruk denne linken eller overfør til kontonr. 60510 64 8393 merket med «Røamuren» og ønsket navn på steinen hvis du ønsker å kjøpe en plass på Røamuren.

Røamuren ble lansert i 2018 og utgjør klubbens «wall of support», som konseptet også er kjent som hos utenlandske klubber.

Hele samfunnet er rammet av koronakrisen, også fotballen. Ingen fotball betyr ingen inntekt. Med en uviss startdato for 2020-sesongen er den økonomiske uforutsigbarheten stor for samtlige klubber.

Vi savner den normale hverdagen, vi savner Toppserie-fotball, vi savner trøkk på Røabanen, vi savner mange mål og stor underholdning. Vi savner våre frivillige. Vi savner våre samarbeidspartnere. Vi savner våre supportere.

Vi savner mange og mye nå for tiden.

Nå relanserer vi Røamuren-kampanjen. Vi ønsker å fylle ut vår «wall of support» på Røabanen, som nå befinner seg på langsiden mellom kiosken og tribunen. Røamuren er og forblir et symbol på våre supporteres og samarbeidspartneres støtte til Dynamite Girls. Nå ønsker vi flere navn på vår mur.

Jentene trener usedvanlig godt for tiden, og vi bygger samhold, styrke og ferdigheter for å løfte oss til nye høyder når denne forlengede sesongoppkjøringen, ufrivillig sådan, er over.

Sammen skal vi komme sterkere ut av denne krisen.

Én plass på «Røamuren» koster 500 kroner. For dette beløpet får du navnet ditt inngravert på veggen – et symbol på din støtte til Dynamite Girls. Alle som bidrar vil dessuten motta månedlige nyhetsbrev og gode tilbud fra samarbeidspartnere gjennom året.

Bruk denne linken eller overfør til kontonr. 60510 64 8393 merket med «Røamuren» og ønsket navn på steinen hvis du ønsker å kjøpe en plass på Røamuren.