Solveig forlenger til 2024

En spiller i sterk utvikling

Sist oppdatert: 22. des 2021 Skrevet av: perivar

 

Solveig Engås kom til oss i august, og har fra første dag spilt alle kampene våre. Det er imponerende hvor raskt Solveig har kommet seg inn i spillergruppa.

Både toppspillerutvikler Fredrik Sæland og hovedtrener Geir Nordby har sett potensialet som ligger i Solveig, og de gleder seg til å fortsette å jobbe sammen med henne også i årene som kommer.

Da Solveig kom til Røa i høst, hadde hun tilbud fra flere andre klubber – også i Toppserien. Allikevel valgte hun Røa Dynamite Girls. Det angrer hun ikke på! Som så mange andre trives hun trives godt i spillergruppa. Hun føler også at hun får den beste utviklingen som fotballspiller hos oss. Det er grunnen til at hun nå føyer seg inn i rekken av svært mange langsiktige resigneringer etter årets sesong.

Geir Nordby sier; «Når både spillerne og vi ønsker å resignere, viser klubben at de er villige til å satse på spillerne. Samtidig føler spillerne at vi gjør noe som er bra for dem og at de har tillit til oss. Å ta ut potensiale til den enkelte spiller, tar tid, men det er utrolig givende. Fredrik og jeg er utrolig glad for at Solveig er endel av vår satsning fremover.»