Skuffende resultat gir mer spenning

1-1 borte mot KIL/Hemne

Foto: Myhre Foto

Sist oppdatert: 18. okt 2021 Skrevet av: perivar

 

Kampen på Hemne Sparebank Arena i helgen ble slett ikke den målfesten som vi hadde drømt om. Med uavgjort resultat mot KIL/Hemne på lørdag og seier til Åsane, øker spenningen i 1. divisjon. Nederst i saken finner du:

  • Høydepunkt fra matchen
  • Intervju etter kamp med Geir
  • Intervju etter kamp med Tuva

Mange sjanser – ett mål

Etter en brukbar førsteomgang med mange sjanser som vi burde ha satt, setter Tuva et fint mål etter 31 minutters spill på en døballsituasjon nesten fra midtbanen. Tuva får en perfekt timing, og kommer før KIL/Hemnes keeper på ballen og header ballen i mål. 1 omgang er klart vår.

I andre omgang er KIL/Hemne mye mer med. Tidlig i 2 omgang snapper de ballen fra oss innenfor 16 meteren, og setter den i mål. Heldigvis er det hands, og annulering.

Etter 77 minutters spill slår KIL/Hemne en ball fra ytre høyre kant, som krysser hele banen ved vår 16 meter uten at verken våre spillere eller KIL/Hemnes spillere klarer å fangen den opp. På venstre side, kommer KIL/Hemnes venstrekant på et fint løp, slår ballen inn perfekt inn i boksen. Der står Mari Smevoll godt plassert, og header ballen i mål. 1-1!!!

KIL/Hemne gode i andre omgang

Når vi ikke klarer å sette mulighetene våre og ta grep på kampen slik vi pleier, er det nok et rettferdig og greit resultat på kampen. KIL/Hemne viste at det var mye kampvilje og motivasjon for å beholde plassen i 1. divisjon.

Vi hadde dessverre ikke dagen og var kanskje litt for trygge på at vi skulle vinne denne kampen etter 8-0 seieren helgen før og med den store forskjellen i plassering på tabellen.

Dette er fotball!

Dette er en kamp der vi får se hvordan «mentale krefter», innstilling og forbedredelser virker inn på resultatet av fotballkamper.

Nå er det 2 kamper igjen av årets serie. Ingen skal si at det ikke er nok spenning i årets 1. divisjon – både i topp og bunn.

Lørdag 7. november kl 12:00 spiller vi det som kan være en skjebnekamp – Da møter vi Åsane. Det eneste laget som kan ta fra oss muligheten til oppykk tilbake til Toppserien. 

Vinner vi den kampen, så vinner vi serien og rykker opp til Toppserien!

VI VIL HA FULLE TRIBUNER PÅ DENNE KAMPEN! FYLL RØABANEN MED ENTUSIASTISKE SUPPORTERE SOM SKAPER SKIKKELIG TRØKK. 

VIDEOER FRA KAMPEN MOT KIL/HEMNE:

Høydepunkter fra kampen

Intervju med Geir

Intervju med Tuva

HUSK! Sett av LØRDAG 7. NOVEMBER kl 12:00, og hei Røa Dynamite Girls frem til seriegull!!!!