Siw Døvle blir også Røa-spiller

Erfaren ringrev på plass

Sist oppdatert: 31. jan 2023 Skrevet av: perivar

 

Siw Døvle – fantastisk erfaring og kompetanse for Røa Dynamite Girls.

«Siw har prestert godt både på aldersbestemte landslag og i klubber som Trondheims-Ørn, Rosenborg og Kolbotn, og vi er stolte og glade for at hun nå velger å bygge videre på dette i Røa«, sier Dynamite-trenerne Geir Nordby og Toby Roshford. «Siw er en midtbanespiller som vi har hatt stor respekt for gjennom mange år. Hun er allerede på et høyt nivå, men vi føler at hun fortsatt har et stort potensial som bør få vokse hos oss i Røa.»

Etter 5 sesonger fra 2017 til 2021 i Rosenborg, fikk Siw 21 kamper i fjorårets sesong for Kolbotn. Med store ambisjoner fremover, valgte hun nå å komme til oss. Som vi pleier, så har stilt Siw noen faste spørsmål, slik at hun kan avsløre litt om seg selv og valget av Røa som klubb:

Må på jobbjakt!

«Sommeren 2021 var jeg ferdig med en Bachelor i Informatikk fra NTNU og i fjor jobbet jeg i OBOS. Hadde en Trainee stilling i IT-avdelingen via samarbeidet OBOS har med toppserien. Akkurat nå er det kun fotball på meg, men må nok på jobbleting snart.«, sier Siw

En «kattepiner» fra Larvik«Jeg kommer fra Larvik – en fin liten kystby sør for Oslo. Når jeg var yngre, fant jeg på mye sprell. Et minne jeg husker godt er når jeg og bestekompisen min var i kjelleren å spilte Band Hero (Guitar Hero bare med trommer og sang). Vi koste oss og spilte lenge, men plutselig hører vi noen rope ovenfra: “Er dere snart ferdig med å pine katter der nede!!”. Det var en en tydelig beskjed på at det aldri kom til å bli noen musikkarriere på meg!» 

Drømmer om Champions League 

«Drømmene mine er å spille Champions Leauge, på landslaget og kunne leve av fotballen uten å måttte stresse med å få ting til å gå rundt. Bare bruke alt av energi til å utvikle seg og ta nye steg.  På fritiden liker jeg å spille freesbeegolf med familie og venner og drive med andre sportsrelaterte aktiviteter. En god serie i sofaen slår heller aldri feil.»

Kjenner Røa godt fra før

«Det er aldri gøy å møte Røa, de er kjent for navnet sitt og kommer alltid med mye trøkk og lyd. I 2023 håper jeg å kunne bidra med å gi litt juling, men også godt spill. Fra før kjenner jeg Julie og Vårin, ettersom vi spilte sammen i Kolbotn i fjor. Ellers er det et par andre kjente fjes som jeg har spilt med tidligere;  Anya, Hildegunn og Linni. Og så kjenner jeg Sarah godt etter mange år som roomies på yngre landslag og noen år i Trondheims-Ørn

Funfact: En ekte skihopper: «Jeg gikk på skihopp når jeg var yngre, og har hoppet 27,5 m