– Selvfølgelig så går vi for seier

Kamilla Aabel før Klepp-kampen

Foto: Jon Olav Nesvold / BILDBYRÅN

Det er duket for sesongens nest siste hjemmekamp. Vi har pratet med midtstopper Kamilla Aabel før den viktige kampen mot fjerdeplasserte Klepp.

Sist oppdatert: 15. okt 2019 Skrevet av: Erik Olsson

 

Det er duket for sesongens nest siste hjemmekamp. Vi har pratet med midtstopper Kamilla Aabel før den viktige kampen mot fjerdeplasserte Klepp.

– Vi har tatt steg i de siste kampene, men vi har alltid noe å jobbe med. Vi har hatt flere gode seiere, noen kjipe tap og spilte en del uavgjort, spesielt i den siste perioden, sier Aabel når hun blir spurt om Røa-lagets prestasjoner den seneste tiden.

På lørdag er det Klepp som står for tur for Dynamite Girls, som med tre kamper igjen av sesongen innehar sjetteplassen. Se Toppserie-tabellen etter 19 spilte kamper HER!

Og Aabel er klar på hva som skal til for å klå Rogalandslaget som har tatt like mange poeng på bortebane som Røa har tatt på eget gress så langt.

– Fokuset fremover mot de siste kampene er å gjøre gode prestasjoner, jobbe med å heve disse enda mer og selvfølgelig så går vi for seier. Vi må holde fokus, trene målrettet og terpe på viktige avgjørende detaljer.

For er det noe Klepp har slitt med i løpet av de ni bortekampene i 2019-sesongen så er det å score mål. Det ønsker Røas nummer 5 å utnytte.

– Det som skal til for å slå Klepp til helgen er først og fremst å ha en helt rå laginnsats. Det er to fysisk sterke lag som møter hverandre og som vil mye. Vi må stenge sjappa og jobbe sammen fra første spark på ballen til dommeren blåser av kampen. Stå frem og minne på Røa-tilhengerne på hva vi virkelig stå for. Det blir viktig.

Et drøyt år siden debuten i Røa-drakt

Kampen mot Klepp er på sett og vis litt spesiell for den høyreiste midtstopperen. Da det samme oppgjøret mellom lørdagens motstandere ble spilt 5. august i fjor, spilte Kamilla Aabel, Guro Bell Pedersen og Maren Jacobsen sine første minutter i Røa-drakten. Den kampen endte med 0-1 til de grønnkledde, som senere gikk hen og sikret sølvmedaljen.

Før lørdagens kamp ligger Klepp utsatt til på den sure fjerdeplassen, men har heng på lagene foran seg på medaljeplass. Etter 5-0-seier hjemme mot Stabæk i helgen som gikk er det med andre ord et sterkt og heltent bortelag Dynamite Girls får med å gjøre.

– Tiden i Røa har vært lærerik og utviklende for både meg og laget. Jeg kom til Røa i fjor sommer, og tiden frem til nå har gått utrolig fort. Med bra trenerteam, lagvenninner og god oppfølging føler jeg at både jeg personlig og at vi som lag blir bedre.

– På lørdag skal vi vise at vi vil mest, og ikke minst gjøre alt for å få med oss tre poeng, sier Aabel avslutningsvis.

Avspark mot Klepp er 15.00. Ta med deg familien og venner, og hei frem Dynamite Girls!