Rutinert svensk-amerikansk angrepsspiller har signert

Hanna Terry klar for Røa

Hanna Terry er klar for Røa

Sist oppdatert: 16. jan 2020 Skrevet av: Erik Olsson

 

Angrepsspilleren med U-landskamper for Sverige melder overgang fra Damallsvenskan.

Etter et toårig skademareritt er Hanna Terry klar for å løfte karrieren til nye høyder. Klubben hun skal gjøre det i er Røa. Og til tross for tilbud fra Nederland og Tyskland var Røa til slutt et enkelt valg for svensk-amerikaneren.

– Oslo er en fantastisk by, og det tok meg bare en dag eller to på Røa å forelske meg i klubben og folkene rundt laget. Klubben er tradisjonsrik, har en stolt historie, og er riktig klubb for meg akkurat nå. Jeg gleder meg til dette, er Terrys første ord etter at papirene er skrevet under og flyttelasset har ankommet bydelen.

Tilbake for fullt

Etter opphold i USA, England, Kypros og Sverige er det duket for et nytt kapittel i Terrys fotballkarriere. Og nå som kroppen spiller på lag igjen etter langtidsskader er det en optimisk og offensiv angrepsspiller som har meldt sin ankomst på Røa.

– Det har vært et par tøffe år for meg. Samtidig har det gitt meg mye og jeg har lært mye om meg selv. Viljen og motivasjonen til å prestere er tilbake. Røa og jeg er en perfekt match for akkurat det, slår vingen fast.

– Jeg storkoser meg med fotballen igjen, og nå som jeg er tilbake for fullt, er motivasjon større enn noen gang til å bli mitt beste jeg. Klubben, spillerne og apparatet rundt er alle veldig dedikterte til utvikling og jeg gleder meg til å ha en fantastisk sesong med Røa. Gruppen er ung, men med masse potensial, og jeg er sikker på at vi kommer til å prestere godt i år, legger hun til.

Selv beskriver Terry seg som en offensivt innstilt person med fordelen at hun har spilt i alle offensive roller på seniornivå.

– Jeg liker å skape, og jeg er trygg med ball i begge bein. Uansett hvor Geir og gutta ønsker å bruke meg så er jeg klar. Jeg har masse erfaring etter å ha spilt fotball i flere land og ligaer, og jeg gleder meg til å dele av denne rutinen med gjengen i garderoben.