Røa forsterker med midtstopper

Klar for Røa: Mathilde Harviken er en Dynamite Girl. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / Bildbyrån.

Sist oppdatert: 30. jun 2020 Skrevet av: Erik Olsson

 

Deadline day-signering – Mathilde Harviken har signert for Røa.

– Jeg vil beskrive meg som en uredd og hardtarbeidende midtstopper, sier Røas nye midtstopper, som på deadline day gjorde sin første trening i Røa-drakt.

Geir Nordby og Røa har i lengre tid sett behov for å forsterke forsvarsleddet etter at Marita Holmen Iversen og Maria Hiim valgte å sette fotballen i andre rekke. I Harviken får Røa en duellsterk midstopper, med Toppserie-erfaring og 37 U-landslagskamper for Norge.

Et drøyt halvår etter at nedrykket med sistnevnte klubb var et faktum, tar nå den tidligere Elverum- og Fart IL-spilleren steget opp igjen til Toppserien.

– Det var en litt tung sesong med mange nedturer og noen få oppturer. Selv om det ble mange tap følte jeg at vi klarte å stå i det gjennom sesongen. For min egen del vil jeg si det var en lærerik sesong hvor jeg fikk mange nye erfaringer som førte til god utvikling, forteller Harviken, og utdyper videre hvilke ambisjoner hun har i Røa-drakt.

– Det er å bidra til at laget oppnår sine målsettinger og at jeg utvikler meg videre som spiller selv. Røa er, og har vært, en etablert klubb i Toppserien. De vet hva som skal til og virker som en interessant klubb med ambisjoner om å gjøre det bra også framover. Jeg kjente til noen av spillerne på Røa fra tidligere, noe som også gjorde valget litt lettere.

Harviken får draktnummer 16 og har signert en kontrakt ut 2021-sesongen.

Velkommen til Røa, Mathilde! 

To tidligere Fart-spillere: Julie Blakstad (nr. 7) er klar for RBK, mens lag- og landslagsvenninne Mathilde Harviken (nr. 3) er klar for Røa. Foto: Simon Eliasson / Bildbyrån.