– Røa er jo kjent for sitt fantastiske samhold

Ragne Hagen Svastuen rapporterer om strålende stemning og samhold i Tyrkia.

Ragne Hagen Svastuen rapporterer om strålende stemning og samhold i Tyrkia.

15. februar 2019

Ragne tar fatt på sin andre sesong i Røa-drakten. Her forteller hun om treningsoppholdet i Tyrkia.

– Røa er jo kjent for sitt fantastiske samhold, og slik er det jo uansett om vi er på Røabanen en iskald desemberdag eller her i Tyrkia. Likevel er det strålende at vi får en uke her hvor alle er samlet og gjør det vi liker aller best: spille fotball, forteller en entusiastisk Ragne, som sammen med resten av Dynamite Girls har tilbrakt den siste uken i varmere strøk.

Jeg må også nevne at det betyr utrolig mye at vi, også i år, har klart å samle hele gjengen, presiserer Røas nummer 14 som signerte sin første Toppserien-kontrakt på denne tiden i 2018.

På telefon fra Tyrkia kan Ragne melde om fantastisk stemning, bra fokus og god innstilling gjennom hele oppholdet i Belek under OBOS Vinterturnering.

I løpet av treningsleiren skal Dynamite Girls spille to treningskamper. Den første ble spilt tirsdag, da med Arna Bjørnar på motsatt banehalvdel. Spillergruppen sitter igjen med delte meninger om den kampen skal vi tro Ragne.

Vi hadde store sjanser og skulle tatt med oss seieren mot Arna-Bjørnar. Jeg synes vi presterte godt i store deler av kampen og vi fulgte kampplanen. Forberedelsene før passet godt til motstander og fokuset var der det skulle være. Etter å ha evaluert og gått gjennom kampen ser vi selvsagt at det er flere ting å ta tak i, men det er helt naturlig, oppsummerer Ragne.

For det er ikke i februar måned man skal være på sitt beste. Med flere gode treningsuker igjen før det virkelig smeller i slutten av mars, er Ragne trygg på at laget sparker igang sesongen i enda bedre fysisk og taktisk form enn per dags dato.

– Disse detaljene skal vi jobbe med hver dag på feltet og da sitter det til seriestart. Det har jeg virkelig troen på. Etter mye snø og litt varierende forhold på Røa-banen har det vært veldig godt å komme hit til fine gressmatter, legger hun til.

Og kan Ragne garantere seier mot Fart?

Humøret har vært på topp hele samlingen, og å krydre det med en seier i morgen mot Fart hadde vært helt strålende! Etter en målløs kamp mot Arna-Bjørnar er det fantastisk at vi allerede i morgen får sjansen til å vise at vi er kapable til ikke bare å skape store sjanser, men også å score mål.

Alle er innstilt på å gi alt og vise hva vi er gode for.

Med det ønsker vi Røa-jentene lykke til mot Fart i morgen!

Kampen streames via Amedias nettaviser HER! Avspark kl. 12 i morgen.