Røa-bedrifter forlenger

Med lokalt næringsliv i ryggen

Foto: Mathias Bergeld / BILDBYRÅN

Sist oppdatert: 06. mar 2020 Skrevet av: Erik Olsson

 

Røa Dynamite Girls sikter mot medaljer med Røa-bedrifter i ryggen

I forkant av seriestart forlenger en rekke av våre mangeårige samarbeidspartnere sine samarbeidsavtaler med Dynamite Girls. Christian Weltz, Røa Elektriske, Røa Tannhelse, Røa Gullsmedforretning, Røa Senter og Ing. Knut Larsen støtter alle Røas damelag, og det har de gjort i en årrekke.

– Vi er utrolig takknemlig overfor dem som støtter laget, som støtter kvinnefotballen, og som gjør det vi driver med mulig. Uten våre gode samarbeidspartnere ville det ikke vært mulig å drive toppfotball på Røa. Vi skylder dem alle en stor takk, uttrykker Kirvil Odden Sundsfjord, visekaptein og keeper for Dynamite Girls.

Odden Sundsfjord har siden 2014 spilt sin ball og reddet sine skudd i Røa-drakt. Lokalstøtten på Røa og engasjementet blant samarbeidspartnerne til Dynamite Girls trekker hun frem som en nøkkel for klubbens suksess og lagets kvalitet, både før og nå.

– Christian Weltz, Røa Elektriske, Røa Tannhelse, Røa Gullsmedforretning, Ing. Knut Larsen og flere andre har vært med i mange år. Jeg, resten av laget og tidligere spillere har satt og setter utrolig stor pris på at de heier på Dynamite Girls og norsk kvinnefotball. Takk til dere.

Første seriekamp finner sted 21. mars i Bergen. Første hjemmekamp skjer allerede helgen etter, 28. mars, når Vålerenga kommer på besøk. Har du kjøpt ditt sesongkort enda? KLIKK HER!

Ønsker du å støtte Oslo-klubben hvor flere jenter enn gutter spiller fotball? Heier du på norsk kvinnefotball som er i en unik posisjon sammenlignet med tidligere år? Ønsker din bedrift å assosiere seg med sunne og fremadstormende jenter som ønsker å leve av det de brenner for?  

Bli med på vår reise! Send en e-post til erik.olsson@roail.no eller ring 90 80 90 06 for en hyggelig prat om Dynamite Girls og kvinnefotballen.