Revansjelystne Røa-jenter

2. påskedag skal Lyn beseires

Sist oppdatert: 23. apr 2019 Skrevet av: Erik Olsson

 

Etter en pangåpning på sesongen fløy Røa-jentene høyt. Før toppoppgjøret mot Klepp lørdag ettermiddag sto Røa med to av to mulige seiere, og laget hadde nylig hatt syv jenter på landslagsopphold.

Stor selvtillit i spillergruppen

Optimismen og selvtilliten var naturligvis stor før helgens kamp. Isteden ble det et knepent tap etter forspilte overgangsmuligheter.

På Jæren mener Røas nummer ni, Synne Kinden Jensen, at laget hadde forberedt seg godt på hva Klepp hadde å by på, men at det manglet på gjennomføringen.

– Vi klarer ikke å følge kampplanen bra nok. Og offensivt utnyttet vi ikke de farligste rommene som vi hadde snakket om på forhånd. Når vi da heller ikke klarer helt å tette igjen bak taper vi jo fortjent mot Klepp, oppsummerer Røas toppscorer.

Lagvenninne og Røa-kaptein, Kristine Leine, stiller seg bak den vurderingen.

– Vi taper fortjent. Vi følger ikke kampplanen, og er ikke gode nok til å ta vare på ballen og overgangene. Om vi skal være en medaljekandidat er dette langt fra godt nok, vurderer Leine.

Ser fremover

Samtidig peker Kinden Jensen på at det er liten grunn til å fortvile.

For Dynamite Girls har tross alt startet sesongen godt, med en sterk borteseier mot medaljekandidat Sandviken og en påfølgende trepoenger på en brukbar dag mot Trondheims-Ørn helgen etter. Kinden Jensen mener gjengen må nullstille seg, være positive og tenke fremover.

– Men vi kan jo ikke legge oss ned etter dette da. Vi må bare jobbe hardere og smartere til neste kamp, understreker Røa-spissen.

Røa-jentene er altså revansjelystne!
2. påskedag avsluttes påsken med et byderby. Oslo-rival Lyn, sesongens store uavgjortspesialist etter at tre av tre kamper har endt uavgjort, gjester Røabanen til påskefotballfest. Vel møtt til årets andre hjemmekamp. Avspark kl. 15:00. 
Revansjelystne: Kristine Leine og Synne Kinden Jensen er klare for ny kamp 2. påskedag. Da skal byrival Lyn slås hjemme på Røa.