Rema 1000 Vækerøveien støtter Røas proffdager

Lokal matbutikk heier på Røa

Magnus hos Rema 1000 Vækerøveien heier på Røa. Her flankert av Frida Lyshoel og Frida Dybvig Haugen. Foto: RFE

Sist oppdatert: 23. feb 2020 Skrevet av: Erik Olsson

 

Rema 1000 Vækerøveien holder til to langpasninger og en brå høyresving ned fra Røabanen. Nå støtter nærbutikken oss med mat og drikke til lagets proffdager.

Samtidig som Dynamite Girls har knyttet seg til en ny samarbeidspartner kommer det endringer på opplegget rundt Toppserielagenes proffdager.

I 2019 mottok klubbene støtte for å gjennomføre minst én proffdag i uka, der hele spillerstallen skulle være samlet og gjennomføre treninger, måltider, og individuelle og kollektive spillermøter. Disse proffdagene falt på tirsdager for Røas del, og har vært sett på som et meget positivt prosjekt og tiltak for å løfte profesjonaliteten.

– Nytt av året er at det skal gjennomføres to proffdager på Røa, og vi er henrykt over å få med Rema 1000 Vækerøveien på partnersiden. Deres støtte bidrar til at det vil bli spist skikkelig både før og etter treningsøktene på klubbhuset, noe som isolert sett er verdifullt for samholdet i gruppa, forteller daglig leder Tom Inge Egedahl.

Rema 1000 Vækerøveien finner du i Vækerøveien 114 D. Åpningstider er 07-23 mandag til lørdag. Søndager holder de stengt.