Rebecka Holum forlenger!

Rebecka Holum i aksjon mot Avaldsnes. Foto: Fredrik Varfjell / BILDBYRÅN

Etter en strålende vårsesong har Røa sikret en kontraktsforlengelse med U23-landslagsspilleren Rebecka Holum. Høyrekanten kom til Røa foran 2018-sesongen. At lynvingen fra Gimse nå velger å bli i Røa gleder støtteapparatet og klubbens administrasjon.

Sist oppdatert: 13. jun 2019 Skrevet av: Erik Olsson

 

Etter en strålende vårsesong har Røa sikret en kontraktsforlengelse med U23-landslagsspilleren Rebecka Holum. 

Høyrekanten kom til Røa foran 2018-sesongen. Siden har det blitt 44 kamper og 16 mål for Dynamite Girls. At lynvingen fra Gimse nå velger å bli i Røa gleder støtteapparatet og klubbens administrasjon.

– Min umiddelbare tanke når hun takket ja var at dette er helt suverent, sier trener Geir Nordby, før han utdyper videre:

– Rebecka kom fra Byåsen som et friskt pust med en enorm spisskompetanse i gjennombruddskraft. Siden da har hun i takt med egen fremgang bidratt stort til lagets solide utvikling.

– Miljøet er helt spesielt

Hovedpersonen selv er veldig fornøyd med tingenes tilstand, og med ny kontrakt i Røa. Særlig miljøet i garderoben og utviklingen i klubben trekkes frem som avgjørende elementer for at Holum blir å se i Røa-drakt i tiden fremover.

– Tiden i Røa har vært veldig god for min del. Miljøet er helt spesielt, og jeg har fått vært med på lærerike nedturer og større oppturer. Trivsel er viktig for meg, og jeg mener dette er den rette plassen for videre utvikling for min del nå. Jeg liker at Røa er en klubb med ambisjoner, har stor tro på alt som skjer i og rundt laget om dagen, forteller Holum, som har følgende å si om årets sesong:

– Sesongen har for min del vært litt som lagets prestasjoner; litt opp og ned. Blir viktig for meg å jobbe for å stabilisere prestasjonene inn i siste del av sesongen.

Hurtigtoget fra Gimse: Ny kontrakt for Rebecka Holum etter en strålende vårsesong. Foto: Fredrik Varfjell / BILDBYRÅN

Lys fremtid for spiller og klubb

Trener Geir Nordby har aldri lagt skjul på at Holum har vært en sentral brikke i et ambisiøst og hardtarbeidende Røa-lag.

Etter flere år midt på tabellen, er det et brennende ønske om å løfte Røa tilbake der klubben hører hjemme – på topp. Skal det bli en realitet er man avhengige av å ha med seg spillere med spisskompetanse og kvalitet på veien. Det mener Nordby at Røa får i bøtter og spann i Røas nummer 26, som etter gode prestasjoner over tid har spilt seg inn på Alexander Strauss’ U23-landslag.

– Rebecka har satt et stort fotavtrykk i Røa og vil definitivt være en sentral spiller som kommer til å sørge for at RFE tar nye steg på vei mot toppen. Konklusjonen her er at vi er superhappy med at vi har forlenget med en spiller som Rebecka. Det gjør at Røa sin fremtid ser lys ut, understreker Røas mangeårige trener.

STORE SMIL: Styreleder Harald Nickelsen og Rebecka Holum er fornøyde med kontraktsforlengelsen. Foto: RFE

Vi gratulerer Rebecka med ny kontrakt, og gleder oss til å se. nye stormløp, assister og scoringer denne og neste sesong!