Ragne Hagen Svastuen vil ta nye steg i og med Røa

J19-landslagsspilleren har signert ny kontrakt

Ragne Hagen Svastuen har signert en toårskontrakt for Røa. Foto: Fredrik Varfjell / BILDBYRÅN

Ragne Hagen Svastuen har skrevet under på en toårskontrakt for Røa. Den anvendelige J19-landslagsspilleren, som har figurert som midtstopper, sentral midtbane og spiss under sin tid som Dynamite Girl, er klar på at treningshverdagen hennes i Røa er det riktige for henne.

Sist oppdatert: 23. jun 2019 Skrevet av: Erik Olsson

 

Ragne Hagen Svastuen har skrevet under på en toårskontrakt for Røa. 

Den anvendelige J19-landslagsspilleren, som har figurert som midtstopper, sentral midtbane og spiss under sin tid som Dynamite Girl, er klar på at treningshverdagen hennes i Røa er det riktige for henne.

– Først og fremst ser jeg på Røa som det riktige valget fordi jeg synes jeg har hatt en god og målrettet utvikling her det siste året. Sammen med Toppspillerutvikler Fredrik Sæland har vi laget en plan over hvordan denne utviklingen skal fortsette.

– I løpet av dette året har jeg ikke bare utviklet meg som fotballspiller, jeg har også utviklet mange gode vennskap og relasjoner som jeg setter stor pris på og som gjør at jeg trives. Å ha en hardtarbeidende og målrettet gjeng rundt meg er viktig, forteller Hagen Svastuen.

Røas nummer 14 peker på spillergruppens ambisjoner som en annen viktig faktor som bidrar til både trivsel og utvikling.

– Vi jentene og klubben har et mål om å komme tilbake i Norgestoppen, noe som vi har jobbet målrettet mot under hele oppholdet mitt så langt i Røa. Det å kunne se at vi har kommet et godt stykke og at vi tar steg hver dag, gjør at jeg er svært motivert for å fortsette i Røa og la dette brennende ønske komme til virkelighet. Det gleder jeg meg ekstremt mye til.

Røa-familien: en avgjørende faktor for utvikling

I forbindelse med at ny kontrakt ble underskrevet, utfordret dynamitegirls.no Hagen Svastuen til å peke på tre faktorer som gjør Røa til Røa. Da fikk vi følgende svar:

1. Røa-familien

– Det at vi står sammen som en familie i motgang og medgang er nok den viktigste faktoren som gjør Røa til Røa. Kan dra frem hundrevis av eksempler som beskriver hvordan vi støtter, veileder og motiverer hverandre – akkurat som en familie skal gjøre.

2. Treningsglede

– Det jeg legger i dette er humøret alle jentene har på hver trening hver eneste uke, uansett vær eller forhold. Fantastisk!

3. Hardtarbeidende

– Vilje og trøkk er noe som skal kjennetegne Røa. Samtidig handler dette om timene vi legger ned for å nå målene vi bestemmer i fellesskap.

Vi gratulerer Ragne Hagen Svastuen med ny kontrakt, og vi gleder oss til å ta nye steg sammen med Røas nummer 14 de neste årene!