Ragne fortsetter som Dynamite-spiller

En viktig nøkkelspiller for laget forlenger

Foto: Mathias Bergeld / BILDBYRÅN.

Sist oppdatert: 20. jan 2021 Skrevet av: perivar

 

Vi er glade for at vår gledesspreder og nøkkelspiller Ragne Hagen Svastuen også er blant de som har valgt å forlenge avtalen med Røa Dynamite Girls.

Om Ragne:

Ragne beskriver seg selv slik: «Jeg er en veldig glad og utadvendt person med et stort konkurranseinnsikt. Jeg har en tendens til å snakke veldig mye, og må alltid ta meg en runde rundt om i garderoben å høre om det har skjedd noe nytt i livene til jentene på laget.»

En «fun fact» er at Ragne har investert i et bordtennisbord på klubbhuset på Røa. Som sagt elsker hun konkurranse, og da er det ikke nok å vinne konkurransene på fotballtrening:)

«Det er flere grunner til at jeg valgte å fortsette i Røa. For det første handler det om den spillergruppa og det trenerteamet vi nå går inn i sesongen med. Gruppen jobber hardt og godt og jeg ser et veldig stort potensiale i dette laget. For det andre handler det om min egen utvikling. Jeg har vært i Røa i 3 år nå og føler at de egenskapene jeg har opparbeidet meg og det Røa har å tilby er en god match for å fortsette å videreutvikle meg som spiller. Erfaringen jeg har i klubben gjør også at jeg føler jeg kan bidra med å føre videre til de nye det jeg har lært i løpet av tiden i Røa.

Forventninger til sesongen 2021? 

«At vi rykker opp. Det er ingen tvil om hvor Røa og dette laget hører hjemme. Jobben vi legger ned hver dag på trening er et steg nærmere Toppseriespill til neste år. Det som motiverer meg mest i hverdagen er fremgang. Det handler om å se forbedring i målene jeg har satt meg selv, og de ulike fasene vi jobber med i laget på trening. Jeg har allerede etter to uker merket en stor fremgang i spillergruppa og jeg er sikker på at dette kommer til å fortsette frem mot sesongstart».

Hva gjør du når du ikke spiller fotball?

Ved siden av fotballen studerer jeg psykologi profesjon ved UiO. Jeg synes det er veldig greit å ha noe å koble av med mellom treninger, og trives godt på studiet. Ellers trives jeg godt med å være med venner eller å koble av med en god serie eller fotball på TVen.

Om forlengelsen av Ragne sier hovedtrener Geir Nordby sier; «Vi er veldig glade for at Ragne er med videre. Hun er en ledertype med et enormt fotballpotensialet. Hun kommer til å være en av de som vil dra lasset igjennom en spennende sesong. KNALLBRA!!!»