Polar Kraft inn som bronsepartner

Nordnorsk kraftselskap satser på kvinnefotball

Sist oppdatert: 13. des 2019 Skrevet av: Erik Olsson

 

Torsdag signerte Røa Dynamite Girls avtalepapirene som gjør den nordnorske strømleverandøren til en sentral samarbeidspartner foran 2020-sesongen.

Polar Kraft AS er en nordnorsk strømleverandør, eid av Nordkraft, Lofotkraft og Salten Kraftsamband i tre like deler, og selger strøm til bedrifter og privatpersoner.

Nå mener strømleverandøren at satsningen som gjøres på kvinnefotballen er såpass spennende og viktig å ta del i at de fra januar 2020 ruller ut samarbeidet med Norges tredje mestvinnende kvinnefotballag.

Så kan man spørre seg; hvorfor velger en aktør fra Nord Norge et samarbeid med Røa Dynamite Girls, en Oslo-klubb?

Morten Stormo, konseptansvarlig i Polar Kraft, har et klart og tydelig svar på akkurat dette.

– Det er enkelt. Det er lukrativt for Polar Kraft å velge Røa. Vi er et nordnorsk selskap, men vi har mange kunder sør i landet og er en landsdekkende aktør. Å kunne assosieres med et Toppserie-lag med nordnorsk profil og mange sentrale spillere fra vårt nedslagsfelt i nord er stort for oss. Det gjør at vi tenner på ideen, forteller Stormo.

Han er også tydelig på at et samarbeid er naturlig, viktig og riktig av flere andre grunner.

– Et samarbeid med Røa handler samtidig om likestilling mellom kjønn og for kvinner. Timingen på telefonen fra Dynamite Girls var som bestilt. Polar Kraft satser tungt på idrett og kvinner, og en toppsatsning som gir bredden mye på flere måter er attraktivt for oss. Damesatsningen vår pluss konseptet vi har utarbeidet med Røa pluss Dynamite Girls sin profil er en perfekt match for oss, resonnerer Polar Krafts konseptansvarlig.

«Alt vi gjør i dag, er med tanke på i morgen»

For det er nettopp her Røa og Polar Kraft møttes og fant grunnlaget for det begge parter håper og tror skal bli et givende og verdifult samarbeid.

– Polar Krafts motto synes jeg oppsummerer det vi jobber med her på Røa i det daglige. «Alt vi gjør i dag, er med tanke på i morgen». Vi er opptatt av utvikling, både på og utenfor banen, og vi kjenner oss veldig igjen i Polar Krafts visjon. Morten, Trond og resten av Polar Kraft-teamet er fremoverlente og følger opp ord med handling. De står for mye, og skaper verdi for bredden og toppen. For oss blir de en sentral samarbeidspartner det neste året, forteller Erik Olsson, markeds- og mediesjef i Røa Fotball Elite.

Olsson er klar på at en Oslo-klubb er et godt valg av samarbeidspartner for en aktør fra den andre siden av landet.

– Som Toppserien-klubb vil vi skape mye synlighet og verdi for en sterk næringslivsaktør fra Nord Norge. Vi gleder oss til å utvikle et nært og godt samarbeid, og til å bli enda bedre kjent gjennom 2020, slår han fast.

Sesongoppkjøring i nord

Samarbeidet sparkes igang med en vinterturnering i Narvik. At Røa reiser nordover i løpet av sesongoppkjøringen er et viktig og spennende element i samarbeidsavtalen.

– Vi har hatt en soft opening med julelunsj med Polar Kraft og øvrige samarbeidspartnere av klubben på torsdag, og kliner til med Polar Kraft-cup i januar. Dette blir spennende, understreker Olsson.

– Røas deltagelse under Polar Kraft-cup vil være med på å løfte en turnering vi har arrangert over tid. Som en del av et samarbeid, å få Røa på besøk til Narvik i januar, er en skikkelig bra start på et godt samarbeid. Røa, med sine nordnorske profiler, vil kunne bidra mye til å gi et løft inn mot lokale fotballmiljøer i nord. De vil kunne løfte både topp og bredde, noe som er viktig for oss, sier Stormo.

I 2020 vil Polar Krafts logo pryde Dynamite Girls sin kampshortser.

Lokal idrett i fokus

Polar Kraft står bak konseptet Kraft til idretten. For hver kWh du forbruker med stømavtalen Idrettstrøm går 1 øre i idrettsstøtte til det idrettslaget du velger å støtte.

Per desember 2019 har Idrettsstrøm mer enn 7000 støttespillere og 965 registrerte klubber som til sammen har generert over 7 millioner i idrettsstøtte.

Med Idrettsstrøm støtter du ditt utvalgte idrettslag, samtidig som du får en god pris på strømavtalen din. Slik vinner både du– og ditt idrettslag – og vi håper du velger Røa Fotball Elite!

Les mer om hvordan du kan ta del i konseptet eller bestille idrettsstrøm, her.

Ønsker du å være en bidragsyter til Røa Fotball Elite? Bytt til idrettsstrøm! På denne måten støtter du Dynamite Girls med 1 øre for hver kWh du bruker. 

Kort om Polar Kraft: 

Kontorer i Narvik, Bodø, Svolvær, Sortland, Fauske, Myre, Ballangen og Harstad.

Ved inngangen av 2019 hadde Polar Kraft AS åtte ansatte i Svolvær, fem på Sortland, seks i Narvik, én i Ballangen, to i Harstad, seks på Fauske og tre i Bodø.

Polar Kraft står bak Kraft til Idretten og er blant de største strømleverandørene til borettslag i Oslo.

Les mer på deres hjemmeside HER!