Ny sesong med publikumsvekst

Over 300 i snitt på Røas hjemmekamper

Sist oppdatert: 04. des 2019 Skrevet av: Erik Olsson

 

304 er det magiske tallet etter 2019-sesongen. I 2020 ønsker vi enda flere på kamp.

Når alt er talt opp etter en lang sesong som strakk seg fra mars til november er det kun tre andre lag som står igjen med et høyere publikumssnitt enn Røas.

Hele 304 mennesker var i snitt på plass når Dynamite Girls spilte sin kamper på eget gress. Det er nesten 40 personer over Toppserie-snittet, som i år klokket inn på 269.

Bare Vålerenga, Sandviken og LSK Kvinner kan vise til penere tall.

Andre året på rad med vekst

Dermed kan Røa vise til publikumsvekst for andre året på rad, all den tid snittet i 2018 var 231, mot 177 i 2017.

– Vi siktet mot 300 da vi la planene før sesongen. At vi har fått på plass et arrangement og en kamparena som er interessant og hyggelig for et større publikum er veldig gledelig. En stor takk rettes til våre frivillige, de gjør en enorm jobb for og med oss, men også til Røa ILs medlemmer, utøvere og nærmiljøet i seg selv. Vi gleder oss til 2020, og vi skal skape en enda bedre og morsommere ramme på Dynamite Girls sine hjemmekamper. I 2020 går vi for pallplass, sier markeds- og mediesjef, Erik Olsson, og sikter til Røas fjerdeplass på «publikumstabellen».

Den fullstendige oversikten, samt øvrige tall, finner du HER.

Du kan allerede nå kjøpe ditt sesongkort for neste års hjemmekamper. Det gjør du via VIPPS. Nummeret du søker opp er 139023.

Takk til Røa-publikummet for et strålende år! Vi håper å se dere, og mange flere, i 2020!