Ny kontrakt for Frida Lyshoel

Frida Lyshoel slår et innlegg under kampen mot Fart. Foto: Marius Eriksen

Etter en fremragende vårsesong, som også resulterte i U23-landslagsuttak, har Frida Lyshoel benyttet sommerpausen til å forlenge kontrakten med Røa. 

Sist oppdatert: 19. jul 2019 Skrevet av: Erik Olsson

 

Etter en fremragende vårsesong, som også resulterte i U23-landslagsuttak, har Frida Lyshoel benyttet sommerpausen til å forlenge kontrakten med Røa.

Høyrebacken, med 32 kamper siden overgangen fra Vålerenga i 2018, har skrevet under på en ny kontrakt

– En sterk re-signering

At Frida Lyshoel binder seg til nye år i Røa-drakt er intet annet enn strålende nyheter for klubb, spillergruppe, supportere og støtteapparatet. For i høyrebacken har Røa en meget god og stabil fotballspiller som har tatt enorme steg på kort tid, ifølge Geir Nordby.

– Frida har utviklet seg voldsomt siden hun kom til Røa, og jeg er superfornøyd med at vi får muligheten til å bidra til å utvikle henne ytterligere. Frida styrker laget på mange områder, og flere skal det bli, forteller en utviklingsorientert Nordby.

– At Frida ønsker seg videre er den beste bekreftelse på at det jobbes godt i klubben med både utvikling og trivsel. Totalt sett er det en sterk re-signering som gir oss muligheten til å bygge videre på det vi har startet med, understreker Mr. Røa.

– Stolt av å kunne være en del av en så inkluderende klubb

Lyshoel er selv begeistret for å skrive på ny kontrakt med Dynamite Girls. Som så mange andre i spillergruppen trekker hun frem det sosiale miljøet og utviklingsmulighetene i klubben som nøkkelen for trivsel og prestasjon.

– Jeg har tatt store steg siden jeg kom til Røa og fått sjansen på landslaget på grunn av det. Trenerteamet pusher meg hver dag til å utvikle meg både som fotballspiller og som person, og det er jeg veldig takknemlig for, forteller den tidligere Vålerenga-, Fløya- og Finnsnes-spilleren.

Sommerpausen er inne på oppløpet, og skal vi tro Lyshoel rettes fokuset nå mot større mål og videre utvikling, både individuelt og kollektivt.

– Jeg har lyst til å fortsette utviklingen min i Røa og være med å bidra til at vi kan ta medaljer. For meg er trivsel en veldig viktig faktor som må ligge til grunn for at jeg skal kunne utvikle meg som fotballspiller. Røa har et helt unikt miljø og jeg er stolt av å kunne være en del av en så inkluderende klubb.

Vi gratulerer Frida Lyshoel med ny kontrakt, og ser frem til nye offensive bidrag, solide innlegg og stødig defensivt arbeid i tiden fremover.