Nå fokuserer vi på serien!

Taper ufortjent mot Kolbotn

Foto: Andreas Kristoffer Berge, Kvinneidrett.no

Sist oppdatert: 26. aug 2021 Skrevet av: perivar

 

3. runde i NM mot Kolbotn onsdag 25. august ble en jevn kamp.

Kolbotn er et lag som vi også har spilt jevnt med i Toppserien, og vi hadde forventninger om at dette var en match som kunne gå begge veier.

Kolbotn startet best i de første minuttene og hadde mye av spillet, men vi overtok og hadde flere gode sjanser som vi kunne ha scoret på. Sævik i Kolbotn-målet gjorde en god jobb. Jentene våre kjempet hardt, og Vilde fikk vist seg frem skikkelig. Kolbotn på sin side hadde lite å vise frem foran vårt mål.

Andre omgang fortsatte jevnt, men også der hadde vi flere gode sjanser. Etter 64 minutter fikk vi corner, og scorte. Assistent-dommeren signaliserte at det var mål, men hoveddommer valgte å annulere og dømte «angrep på keeper i stedet». Når vi ser på videobildene i etterkant, kunne vel dette like gjerne vært dømt mål. En streng avgjørelse av hoveddommer. Se og bedøm selv her (64 spilleminutt).

I det 77 minuttet er Kolbotn heldig da Elma Nelhage helt ut av intet kliner til et overraskende langskudd fra 25 meter som suser forbi Linn-Mari i vårt mål. Etter dette målet, har Kolbotn relativt god kontroll på resten av kampen for å forhindre at vi utligner, får ekstraomganger og mulighet til seier.

Konklusjonene fra kampen må være at dette var en kamp Røa Dynamite Girls hadde fortjent å vinne. Vi møter et Kolbotn-lag som ligger på 5. plass i Toppserien, og beviser at vi holder Toppserie-standard. Kolbotn har litt flaks som vinner og vi har litt uflaks som får et mål annulert av dommeren. 

Nå konsentrerer vi oss om å vinne 1. divisjon. 

Vi skal PÅ TOPP OG RETT OPP!!!!

Foto: Andreas Kristoffer Berge, Kvinneidrett.no