– Med mye publikum ønsker man å gi det lille ekstra

Klar for serieavslutning

Sist oppdatert: 12. nov 2019 Skrevet av: Erik Olsson

 

– Det hadde betydd enormt mye for hele laget, og kvinnefotballen generelt, med fulle tribuner mot Sandviken på lørdag. Det hjelper alltid på med et stort publikum som heier og støtter oss. Da ønsker man å gi det lille ekstra, sier Vilde Fjelldal.

Den tidligere Grand Bodø-spissen, som resten av laget, er i ferd med å runde av 2019-sesongen. De siste detaljene spikres i disse dager og formtoppen skal bygges ytterligere inn mot helgens folkefest på Røabanen. For folkefest blir det.

Aldri før har klubben hatt slike planer for en hjemmekamp. Aldri før blir det et like stort førkampsarrangement. Bare se på den listen her:

Tidenes beste anledning til å komme på kamp

Fra 11:30 inviteres det til vorspiel på Røabanen, og vi håper på fulle hus. Hent din(e) gratisbillett(er) HER!

For kampen er også innbringende og spennende på andre måter. Konseptet er enkelt. Det er gratis inngang for alle, og næringslivet og privatpersoner betaler publikumsinngangen. Summen bidragsyterne støtter klubben med, ganges med antall publikummere som kommer på kampen. Det betyr altså at hvis du stiller på kamp, betaler sponsorer og andre som bidrar, en sum penger til Røa Dynamite Girls.

I skrivende stund betales det ut 185,- til klubben for hver tilskuer som kommer gratis inn portene på lørdag. Det er tidenes beste anledning til å komme på kamp mener vi.

Reprise på serieåpningen?

Ringen blir dermed sluttet. Vi avslutter slik vi begynte, med kamp, og kanskje også seier, mot Sandviken. Vilde Fjelldal er innstilt på en skikkelig krig i vinterværet for å sørge for at Røa avslutter sesongen like sterkt som de starter den.

– Nå er det lenge siden sist seier, så jeg tror samtlige ønsker å gå utpå banen i siste kamp og vise bergenserne hvem som er det beste laget. Skal vi klare det er vi nødt til å fokusere på vårt spill og spille hverandre gode. Er vi på vårt beste har vi all mulighet til å slå Sandviken, forteller angrepsspilleren, som ikke ser på snøen som har kommet som et problem.

– Nå har det snødd en del her i Oslo den siste uken i tillegg til at gradestokken viser flere minus, men vi skal gjøre akkurat det samme som vi gjør hver eneste uke. Været er ikke noe man kan gjøre noe med, litt snø stopper ikke oss.

Kommer du på kamp? Støtt jentene én siste gang i 2019 og fyll Røabanen til randen!