Marita Holmen Iversen gjør comeback

Dynamite Girls-stjerne tilbake for Røa

Marita Holmen Iversen er klar for sin andre periode i klubben etter å ha signert en kontrakt som gjelder ut inneværende sesong.

Sist oppdatert: 25. jul 2019 Skrevet av: Erik Olsson

 

Marita Holmen Iversen har signert en kontrakt som gjelder ut inneværende sesong.

Røa Dynamite Girls klargjør seg i disse dager på oppstart av høstsesongen, som sparkes igang med et cupoppgjør i Harstad mot Medkila onsdag 31. juli. Med seg i spillertroppen er Marita Holmen Iversen, en Røa-kjenning,

Gunhild Kvaalen Herregården, tidligere Røa-kaptein og lagvenninne med Holmen Iversen, mener midtbanespilleren er en knallsignering for Geir Nordby og Dynamite Girls.

– Marita er en skikkelig terrier. En jeg virkelig ville tatt med i krigen. Hun krever mye av seg selv og de rundt seg. Noe jeg tror har en veldig bra effekt på et ganske ungt lag. Samtidig setter hun alltid laget først og er en særdeles god lagvenninne, sier Herregården, som nå er styremedlem i Røa Fotball Elite.

Med det er Holmen Iversen klar for sin andre periode i klubben, etter at den tidligere Medkila-spilleren meldte overgang til Røa tilbake i 2015. Over tre sesonger i Toppserien ble det totalt 63 kamper og én scoring.

– Jeg er veldig glad for å kunne gjøre comeback sammen med denne fantastiske gjengen. Pausen fra fotballen har forhåpentligvis ikke bare vært en ulempe, men kanskje gjort meg til en klokere og mer motivert fotballspiller og person, forteller hovedpersonen selv, som har vært å se i kulissene og også på banen i år.

For da Røa skulle møte ØHIL til vinterens andre treningskamp i januar måtte Holmen Iversen og andre Røa-helter ikle seg Dynamite Girls-drakta da det skortet på tilgjengelige spillere grunnet ulike landslagssamlinger.

– Jeg fikk muligheten til å spille et par treningskamper i sommer, og da Geir lurte på om jeg ikke kunne tenke meg å være med litt mer i høst, var jeg ikke vond å be. Jeg har savnet jentene, og gutta på sidelinjen, og å vinne fotballkamper.

Gjensyn med tidligere klubb i Røa-comebacket

Interessant nok kan hennes comeback iført Røa-drakt være nettopp mot klubben hun kom fra i 2015, og som hun har 100 kamper for. Kampen om kvartfinalebillett utspilles neste onsdag, og det er en kamp Holmen Iversen gleder seg til av flere grunner.

– Artig at min første offisielle kamp i comebacket er i cupen mot Medkila. Det er et lag jeg har mange gode minner med. Alle vet at Medkila har en arbeidsinnsats som gjør at de er vanskelig å spille mot, og jeg gleder meg til en krigekamp på Harstad stadion.

Så langt i 2019 har midtbanespilleren bokført to scoringer på tre kamper for Røas rekruttlag i 2. divisjon. Nå gleder klubben seg til å se Lofoten-jenta tilbake i Toppserien, og Røas nummer 24 er innstilt på å hjelpe Røa høyere opp på tabellen.

– Sjansene er store, og vår motivasjon, innsats og vilje er større. Vi skal gjøre alt for å vinne kamper i høst, sier Holmen Iversen på spørsmål om Røas sjanser for å kjempe om en plass i toppen denne høsten.

Vi ønsker Marita hjertelig velkommen tilbake til Røa og Dynamite Girls! 

Røas nummer 24 – Marita Holmen Iversen. Foto: Erik Olsson / RFE