Målkomet i 2. divisjon klar for Røa

Birgitte Bjørlykhaug melder overgang fra Herd

Birgitte Bjørlykhaug er klar for Røa. Foto: RFE

Etter flere sesonger med målshow for Herd i 2. divisjon er den anvendelige angrepsspilleren Birgitte Bjørlykhaug klar for Røa Dynamite Girls.

Sist oppdatert: 03. sep 2019 Skrevet av: Erik Olsson

 

Etter flere sesonger med målshow for Herd er Birgitte Bjørlykhaug klar for Røa.

– Når jeg bestemte meg for å satse videre på fotballen her i Oslo, så visste jeg på forhånd at jeg ville prøve meg på et førstedivisjonslag eller et lag i Toppserien, forteller målgarantisten, som over flere år har banket inn mål for både Herd og Fortuna.

Nå er det Oslo og fotball på Røa som gjelder, og blir med det Røas andre representant fra Møre og Romsdal.

– Jeg bestemte meg fort for å trene med Røa med tanke på at venninnen min Synne (Masdal, red. anm.) spiller der og at hun trives veldig godt. Etter å ha vært på trening med Røa i to uker så har jeg fått et veldig godt inntrykk av gruppa og jeg trives godt både på og utenfor banen.

Treningsoppholdet med Røa har båret frukter. Denne uken resulterte det i en kontrakt som i første omgang strekker seg ut 2019. Trener Geir Nordby kommer med følgende skussmål:

– Jeg er veldig glad for at Birgitte har kommet til oss. Hun har et veldig bra trøkk i spillet sitt og viser et sterkt ønske om å bli bedre noe som er en veldig god kombinasjon. Birgitte er en spiller som vil bli veldig spennende å følge fremover, forklarer Nordby.

2x eks-Herd-jenter spiller nå for Røa. Foto: RFE

Ambisiøs og arbeidsvillig

Bjørlykhaug legger ikke skjul på at hun har ambisjoner på fotballbanen. Nå håper hun at oppholdet i Røa kan utvikle henne ytterligere, på både kort og lang sikt.

– Jeg har som mål å komme lengst mulig. Det hadde vært gøy å en dag spille fast i Toppserien. I Røa vil målet mitt være å prestere bra på trening og kamp, være tålmodig, og ha en positiv innstilling. Så får vi se hva som skjer der i fra.

Selv beskriver hun seg som en anvendelig fotballspiller, som kan bekle ulike roller i både midtbane- og angrepsleddet, og trekker frem arbeidsvillig, aggressivitet, teknikk og instinkt foran mål som egenskaper hun besitter.

Sjekk ut Bjørlykhaugs målsnitt HER.

Vi ønsker Birgitte hjertelig velkommen til Røa!