Lyset i enden av tunnelen

Seriestart 4. juli

Linn-Mari Nilsen gleder seg over seriestart i Toppserien. Foto: Mathias Bergeld / Bildbyrån.

Sist oppdatert: 04. jun 2020 Skrevet av: Erik Olsson

 

Endelig skjer det. Toppserien har fått sin startdato, og Røa Dynamite Girls girer derfor om for fullkontaktsfotball og fellestreninger igjen fra 1. juni.

Etter to måneder med hjemmekarantene, egentrening, smittevernstiltak og alt annet enn en vanlig fotballhverdag kom beskjeden fra høyeste hold; Toppserien, som en del av fase 2 i forbundets protokoll for oppstart av treninger og kamper etter covid-19- utbruddet, får starte opp med ordinære treninger fra mandag 25.05. Antatt oppstart for ny sesong er 4. juli.

Kravene for å følge protokollen er strenge, men Dynamite Girls stiller seg bak regelverket og er innstilt på å gjennomføre smittevernstiltakene som kreves for å kunne trene og spille kamper for en tid fremover.

Fem uker oppkjøring

Sesongoppkjøringen har allerede vært lang. Fryktelig lang. For Røas del blir den kommende perioden et siste oppløp for å klargjøre kropp, hode, ferdigheter og samholdet på en spennende og annerledes sesong.

Det har vært trent usedvanlig godt gjennom både vinteren og ‘korona-månedene’, og nå skal spillergruppen ta de siste stegene for å kunne bite ekstra godt i fra seg når kampene ruller på.

Terminlisten er enda ikke spikret, men vi antar at det blir nye rammer på kampene som vil bli spilt i oppstartsfasen. Publikum eller ei, Dynamite Girls er klare for en ny sesong.

Følg med i dagene og ukene som kommer. Vi har mye spennende å by på!

Toppfotball Kvinners pressemelding fra i går ettermiddag kan du lese i sin helhet HER!