Linn-Mari Nilsen forlenger!

Linn-Mari Nilsen har skrevet ny kontrakt med Røa. Foto: Erik Olsson

Linn-Mari Nilsen, som meldte overgang til Røa fra Kaupanger i vinter, forlenger dermed den opprinnelige avtalen som gikk ut 31.12.2019. 

Sist oppdatert: 25. jun 2019 Skrevet av: Erik Olsson

 

Linn-Mari Nilsen har satt navnetrekket sitt på en ny langtidskontrakt.

Den lovende keeperen, som meldte overgang til Røa fra Kaupanger i vinter, forlenger dermed den opprinnelige avtalen som gikk ut 31.12.2019.

Det er helt i tråd med Røas ønske om å forlenge med sentrale og talentfulle spillere. Med høye ambisjoner er det en selvfølge at en av landets mest talentfulle keepere var ønsket med videre.

Keeperen selv dvelte ikke lenge over avgjørelsen om å sette penn til papir.

– Jeg trives veldig godt og jeg tror det er den rette plassen for meg å utvikle meg videre. Samtidig virker planene Røa har for årene fremover veldig spennende, og det er noe jeg ønsker å være en del av.

Og den tidligere J19-landslagskeeperen legger ikke skjul på at hun stortrives som en Dynamite Girl.

– Oppholdet i Røa så langt har vært veldig bra. Fantastisk gjeng, godt og utfordrende sportslig opplegg, oppsummerer «Linni», som debuterte med å holde nullen i cupkampen mot Nanset nylig.

Med det er en av flere viktige brikker på plass for fremtiden. I dagens kvinnefotball er slike langsiktige avtaler en sjelden kost, og at det er nettopp Nilsen som skriver under på en slik avtale vitner til en klubb og en spiller med sammenfallende ambisjoner.

Vi gratulerer Linn-Mari Nilsen med ny kontrakt, og ser frem til å følge hennes utvikling fremover!

GLADLAKSER: Lite å si på Geir Nordbys og Linnis reaksjon etter at ny kontrakt var på plass.