Landslagsuttak for Frida Lyshoel

Røas høyreback skal til La Manga med U23-landslaget.

Sist oppdatert: 02. apr 2019 Skrevet av: Erik Olsson

 

Frida Lyshoel er Røas nyeste landslagsspiller

Landslagsbonanzaen vil ingen ende ta på Røa om dagen. Etter lørdagens kamp mot Trondheims-Ørn fikk Frida Lyshoel en hyggelig overraskelse. Høyrebacken, som kom til Røa før 2018-sesongen, skal på samling med U23-samling senere denne uken.

– Det føles helt fantastisk. Jeg har aldri vært på landslag før, så det var en veldig uventet beskjed å få. Det er noe jeg har hatt som mål en stund og som jeg har drømt om lenge, forteller Lyshoel.

Som Ragne Hagen Svastuen peker hun på miljøet og treningskulturen i Røa som en nøkkel for at hun nå får muligheten på landslaget.

– Jeg er evig takknemlig for at jeg dro til Røa og jeg føler jeg har hatt en fin utvikling. Dette er i hvert fall en veldig fin bekreftelse på at man har gjort noe rett. Det er utrolig stort for meg å få sjansen til å representere Norge og spille med flagget på brystet. Nå gleder jeg meg veldig til å bli kjent med laget og ikke minst få kjenne på nivået, tilføyer høyrebacken med 24 kamper for Røa.

Med det har Røa hele fem spillere på U23-landslagssamling denne uken. I tillegg til Lyshoel, skal Synne Jensen, Kristine Leine, Katrine Jørgensen og Rebecka Holum på tur med landslagstrener Alexander Straus’ tropp.

Vi gratulerer Frida Lyshoel med landslagsuttak, og ønsker lykke til på U23-samling med Synne, Kristine, Katrine og Rebecka.