Landslagsbonanza for Røa

Sist oppdatert: 12. apr 2019 Skrevet av: Erik Olsson

 

Hele syv Røa-spillere har vært på landslagssamling den seneste uken

Ragne Hagen Svastuens første landslagssamling og påfølgende debut for J19. Vilde Gullhaug Birkeli, nevnte Svastuen og resten av Norges beste J19 spilte Norge til EM-sluttspill i Skottland denne sommeren. Rebecka Holum og Frida Lyshoel med sine første uttak og minutter på U23-landslaget. Kristine Leines første landslagsmål. Nye kamper på U23-nivå for Synne Kinden Jensen og Katrine Winnem Jørgensen.

Det er Røas landslagsuke oppsummert.

Og for en landslagsuke det var. U23-landslaget slo til med tre sterke seiere mot fotballstorheter som Italia, Frankrike og England, mens J19-landslaget er klare for EM-sluttspill i Skottland etter tre av tre mulige seiere.

Med hele syv spillere borte på landslagssamlinger med J19 og U23 var det tynnere på treningsfeltet enn på lenge. For både klubb, trenere og spillere er dette derimot en gulrot og en storartet bonus for godt treningsarbeid, strålende utvikling over tid og et tegn på at mye gjøres riktig på Røa om dagen.

Vi gratulerer Ragne, Frida og Rebecka med sine første landskamper, og også resten av Røas landslagsspillere med strålende samlinger. Nå ser vi frem til å få «landslaget» tilbake på treningsfeltet inn mot helgens toppkamp mot Klepp.

Rebecka Holum, Frida Lyshoel og Katrine Winnem Jørgensen jubler etter ny seier for U23-landslaget.
Kristine Leine, Rebecka Holum, Vilde Has (eks-Røa, nå Lyn), Frida Lyshoel og Synne Kinden Jensen på landslagssamling for U23.
Vilde Gullhaug Birkeli og Ragne Hagen Svastuen var med og spilte Norges J19 til EM-sluttspill kommende sommer. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball.