Kvartfinale på NRK

Sandviken - Røa

Foto: Vegard Wivestad Grøtt / Bildbyrån

Sist oppdatert: 11. nov 2020 Skrevet av: Erik Olsson

 

Fra kl. 13:00 kan man følge cupkampen mellom Sandviken og Røa på Stemmemyren. Med en semifinalebillett i potten er det duket for det tredje møtet for året med Sandviken, som nylig ansatte deres tidligere Alexander Strauss.

De to første oppgjørene mellom lagene var tette, jevnspilte og underholdende. Hjemme på Røa tapte Dynamite Girls knepent etter å ha ligget under 0-2 tidlig i kampen. To scoringer fra Linn Huseby sørget for balanse i regnskapet og et håp om et viktig poeng, bare for at det skulle glippe bakover helt på tampen.

Glapp gjorde det også i Bergen i høst. Da ledet attpåtil Røa helt inn i overtiden, før et hjørnespark og en svak markering ga Sandviken 2-2.

Høydepunkter fra 2-2-kampen i høst:

«Det har vært så nære, så nære for Røa i begge oppgjør, men det er jo litt synonymt med sesongen også. Skal det endelig lykkes nå, da?», skrev Alexander Larsen for toppserien.no i forkant av midtukens kamper.

Dynamite Girls ankom Bergen i går ettermiddag etter en god kamprelevant økt, og har både spist og restituert godt i regnbygenes hovedsete.

Skal det virkelig lykkes nå? Skal vi få revansje for to knepne poengtap i år? Er det i cupen vi virkelig viser hva som bor i oss? Vi får svaret i ettermiddag, og vi gleder oss.