– Klubben i mitt hjerte

Kirvil Odden Sundsfjord re-signerer.

Kirvil Odden Sundsfjord takker for seg i Røa-drakt. Foto: Marius Simensen, Bildbyrån

Sist oppdatert: 19. des 2019 Skrevet av: Erik Olsson

 

Enda en viktig bit har falt på plass i det Kirvil Odden Sundsfjord forlenger sin avtale med Dynamite Girls.

– Etter mange år har jeg blitt alt for glad i Røa til å velge noe annet. Røa har rett og slett blitt klubben i mitt hjerte. I tillegg har vi et fantastisk trenerapparat på alle områder som ønsker og jobber for at vi skal lykkes både med felles og individuelle mål, forteller Odden Sundsfjord, Røas mangeårige nummer 1.

– Denne gangen, som alle andre ganger jeg har re-signert, velger jeg også på bakgrunn av at det sosiale står sterkt. Vi er en fin spillergruppe som fungerer godt sammen både på og utenfor banen. Sist men ikke minst er jo troen på at vi skal få til noe stort neste sesong viktig for valget om å bli, tilføyer hun.

Dermed blir Røas keeperduo fra 2019-sesongen den samme det kommende året. Og nå som kontinuiteten er sikret er det grunn til å tro at samarbeidet, utviklingen og de sportslige resultatene blir enda bedre.

– Keeperteamet som består av Linni (Linn-Mari Nilsen, red. anm.), meg og ikke minst med Lars-Erik i spissen er uten tvil et av de beste, om ikke det beste, keeperteamene i Ttoppserien. Vi er et sammensveiset team som har en god dialog og som pusher hverandre hver eneste trening. Linni og Lars-Erik er også en av de viktigste grunnene til at jeg ønsker å bli for å utvikle meg enda mer i Røa og å ta større steg, legger hun til, og slår fast at det er skumle planer på Røa for å stille enda sterkere etter nyttår.

– Røa i 2020 vil være et godt trent lag med store ambisjoner. Vi jobber med kontinuiteten fortsatt og føler vi er på rett spor foran neste sesong. For min egen del ønsker jeg å ha en god sesong der både bunnivået og toppnivået i prestasjoner er høyere. Jeg ønsker selvfølgelig å være en sterk bidragsyter for at Røa tar medalje i 2020.

Ser en stor utvikling

Kirvil Odden Sundsfjord har etterhvert samlet på seg en stor dose rutine etter mange år i Røa og Toppserien. Dette kommer lagvenninner og garderobekulturen til gode.

Hun forteller om en stor utvikling på kvinnefotballsiden de seneste årene. Og hun gleder seg til fortsettelsen.

– Fra da jeg for første gang ble Toppserie-spiller i 2011 har det skjedd mye. Man ser at flere og flere bedrifter og aktører har sett eller begynner å se verdien i kvinnefotball. I tillegg legges det mer og bedre til rette for at vi spillere skal kunne satse mer på fotball.

– Det har vært en utrolig reise så langt og jeg gleder meg til å bli med videre på reisen i noen år til.