Klepp og Jæren står for tur

Sist oppdatert: 14. mar 2019 Skrevet av: Erik Olsson

 

Lørdag 19. mai skal vi spille borte mot Klepp på Jæren. Kampen spilles klokken 15.00

Vanskelig bane
Stadion og banen til Klepp er av ypperste kvalitet, men å vinne på Klepp har de siste årene vist seg å være vanskelig. Man må tilbake til 2012 for å finne sist Røa Dynamite Girls vant på Klepp stadion.

Siden da har det blitt to knepne tap og to uavgjorte kamper. Det viser at når Klepp og Røa Dynamite Girls spiller så er det som regel jevnt.

Startet bra
Klepp har de siste årene vist seg som et meget godt vårlag og i år har de også startet bra. På seks kamper har de fire seire og to tap. Dermed ligger de over Røa Dynamite Girls på tabellen med 12 poeng. Klepp har mer eller mindre lik stall som i 2017, og med mange lokale spillere har de fått krydret laget med noen gode utenlandske spillere. De er av mange tippet på øvre halvdel av tabellen i 2018, noe de har til nå har vist at de hører hjemme.

Røa har den siste tiden vist hva som bor i laget og har tre strake seire. Den rekken akter vi å øke og målet er å bryte nok en barriere. På de to siste kampene har man slått Stabæk borte, som var første gang siden 2012 og man vant sist hjemme mot Avaldsnes som var første seieren over Avaldsnes siden 2014. Ved å ta tre poeng i morgen har man igjen vist at barrierer er til for å brytes.

De som vil mest vinner kampen
Når det gjelder kampen i morgen så er vi overbevist om at det laget som vil mest, tar med seg tre poeng. Begge lag har mye kraft i laget og er gode offensivt. Vi tror at lagene står godt imot hverandre og at du som tilskuer kommer til å få se en spennende og tett kamp.

Vi har troen på en underholdene kamp. Er du ikke i Klepp, men ønsker å se kampen kan du se den via en av Amedia sine aviser her.

Klepp – Røa Dynamite Girls, Klepp stadion 19. mai kl 15.00