Kjøp ditt sesongkort nå!

Sesongkortsalget har åpnet.

Klar oppfordring fra Geir Nordby. Foto: Bildbyrån

Sist oppdatert: 16. jan 2020 Skrevet av: Erik Olsson

 

Hele 304 mennesker var i snitt på plass når Dynamite Girls spilte sine kamper på eget gress i 2019. Det er nesten 40 personer over Toppserie-snittet, som i år klokket inn på 269.

I 2020 går vi for enda flere, og vi åpner sesongkortsalget for 2020-sesongen allerede nå.

Vi skal gjenskape de flotte førkampsfestene fra årets sesong, og samtidig videreutvikle vårt arrangement med stadig flere elementer og med mer underholdning for store og små.

Nå lanserer vi en egen VIP-billett. Denne gir tilgang til klubbhuset i pausen, hvor det serveres mat og drikke mens det arrangeres unike Kahoot-konkurranser.

Sesongkort 2020: 700,-

Sesongkort VIP 2020: 1200,- 

Sesongkortene kjøper du i vår VIPPS-butikk. VIPPS-nummeret er 139023. Du kan eventuelt sende en e-post til erik.olsson@roail.no eller dynamitegirls@roail.no.

Vi gleder oss til 2020, og vi håper på din støtte fra tribunen neste sesong! 

 

Samtidig som du kan sikre deg ditt sesongkort for 2020, kan du også støtte den videre reisen til Dynamite Girls på følgende måter:

Pakke 1: 

Sesongkort + ditt navn på Røamuren = 1700,-

Pakke 2: 

Sesongkort VIP* + ditt navn på Røamuren = 2200

* Gir deg tilgang til VIP-rommet i pausen med servering av mat og drikke

Hva er nå Røamuren spør du kanskje?
Røa Dynamite Girls har mange gode støttespillere. Både bedrifter og privatpersoner er med på å bidra til at jentefotballen på Røa utvikles hvert eneste år. Nå kan du være med på byggelaget også!

Vi er stolte av vår historie og sportslige suksess. Etter opprykket ved tusenårsskiftet har Røa vært å finne i toppen av norsk kvinnefotball. Røa er den tredje mestvinnende fotballklubben på kvinnesiden, med fem seriemesterskap og fem norgesmesterskap, samt en rekke deltagelser i Champions League, med kvartfinale i 2009 som det største høydepunktet. Og på veien har vi fostret frem en rekke landslagsspillere. Dette gjør oss stolte!

Nå ønsker vi å ta Røa Dynamite Girls tilbake i Norgestoppen, og kjempe om nye medaljer og titler. Dersom det skal bli en realitet trenger vi et forutsigbart og solid økonomisk fundament.

På Røabanen har vi avduket en grunnmur, Røamuren, som skal være et synlig og samlende symbol på vår satsning. Muren bygges av mange små «grunnsteiner» som skal bære navnet på alle små og store bidragsytere. 

Vi har mange gode støttespillere. Ønsker du å være med på å bygge jentefotballen på Røa? Foto: RFE