Keeperteamet er komplett

Josefine Ervik klar for Røa

Josefine Ervik har signert for Røa. Foto: Solfrid Therese Nordbakk

Sist oppdatert: 27. jul 2020 Skrevet av: Erik Olsson

 

Ervik danner keeperduo med Linn-Mari Nilsen.

– I perioden jeg har trent med Røa har de vist at de har et godt trenerteam og en spillergruppe som som gir alt på hver økt. Røa er også en klubb som har utviklet mange gode spillere, forteller keeperen, som har vært med i Røas tre siste kamptropper.

Keeperen, med historikk hos FK Fortuna, Arna-Bjørnar, Vålerenga, og LSK Kvinner, spilte sist for Herd i 2. divisjon. Nå er den rutinerte keeperen med U-landslagskamper på plass på Røa for å ta nye steg personlig og sammen med trenerteamet.

– Røa gir meg muligheten til å kombinere krevende jobbtider med toppfotball. Dette er veldig viktig for meg og jeg er glad for at Røa ønsker å legge til rette for meg og vil satse på meg, utdyper Ervik, som har ankommet hovedstaden med tydelige målsettinger.

– Mine målsetninger er selvfølgelig å få en plass i startelleveren og få utvikle meg som keeper. For meg som keeper er det viktig med spilletid for å utvikle meg som keeper. Med meg får Røa en spiller som nok er litt eldre enn de fleste på laget og forhåpentligvis kan bidra med litt rutine. Jeg er også en spiller som ønsker å prestere på mitt beste hver dag og har høyt fokus på utvikle meg videre som keeper.

Velkommen til Røa, Josefine! 

Josefine Ervik på Røa-trening i forkant av kampen mot Sandiken. Foto: Solfrid Therese Nordbakk