Kaptein Katrine forlenger

Katrine Winnem Jørgensen blir i Røa

Kapteinen har forlenget. Foto: Marius Simensen

Kaptein Katrine Winnem Jørgensen har skrevet under på ny kontrakt med Røa Dynamite Girls, og melder seg med det til tjeneste også i 2020. 

Sist oppdatert: 01. des 2019 Skrevet av: Erik Olsson

 

Kaptein Katrine Winnem Jørgensen har skrevet under på ny kontrakt med Røa Dynamite Girls, og melder seg med det til tjeneste også i 2020.

– At Katrine har valgt å bli med neste år er helt fantastisk og ikke minst veldig viktig. Om ikke lenge er Katrine på A-landslaget. Det forteller oss to ting, at vi som klubb gjør veldig mye bra og at vi kan fighte helt i toppen til neste år.

Det er liten, om noen, tvil om at Geir Nordby er begeistret for at Katrine Winnem Jørgensen har satt penn på papir.

Med det har en helt avgjørende brikke i Nordbys puslespill foran et nytt vinterhalvår og en interessant oppkjøring som kommer itl å ha mye spennende å by på.

Etter overgangen fra Medkila har det blitt 69 kamper i Røa-drakt på hardhausen, som passende nok også har historikk fra Hardhaus. Vi må langt tilbake til Winnem Jørgensens Hardhaus-karriere for å finne en sesong der midtstopperen har scoret flere mål enn sesongen som gikk. Hele fire mål ble tuppet, sparket og kriget inn over mållinjen i 2019.

Sist det ble scoret flere mål i løpet av et kalenderår skrev vi 2013.

Nå, seks år senere, gleder Røa-kapteinen seg til å bli med på å løfte Røa Dynamite Girls høyere på tabellen. Nå skal to syvende plasser forbedres.

– Mer stabilt høyt nivå på kampene vi spiller. Det er det som må til. Vi har slitt med at nivået varierer mye fra kamp til kamp. Men jeg har troen på at dette er noe vi kan få til i 2020, forteller kapteinen, som også forteller hvorfor hun blir å se i Røa neste år.

– Røa er riktig sted å være nå en tid fremover fordi jeg ønsker å fortsette med å utvikle meg til å bli en enda bedre fotballspiller.

Vi ser frem til å se Katrine i Røa-drakt neste sesong!