Julelunsj med samarbeidspartnere

Rundet av et spennende 2022 med stil.

Sist oppdatert: 19. jan 2023 Skrevet av: Erik Olsson

 

2022 har vært året der partnernettverket til Røa Dynamite Girls endelig kunne komme på plass igjen. Derfor var det passende at året ble rundet av på en skikkelig måte.

Midt i julerushet tok store deler av Røa ILs og Røa Fotball Elites nettverk seg god tid til å dele av sine gode nettverksrabatter, bli ytterligere kjent.  Vi koste oss med enkel julegrølt.

Røa IL og Røa Dynamite Girls har en rekke gode samarbeidspartnere, og klubben er takknemlig for den gleden, mestringen og rausheten som skapes, deles og bidras til gjennom solide og nytenkende støttespillere.

– Det er interessant og nyttig og møte menneskene og bedriftene som engasjerer seg over gjennomsnittet i lokalmiljøet, de som ser hvor viktig det er at idretten lever. Her får vi se at det er langt flere enn oss i lokalavisen som har et hjerte som banker for det som skjer på Røa og omegn. Rett og slett nyttig, forteller redaktør i Akersposten, Fredrik Eckhoff.

Vi gleder oss til 2023, hvor nettverket skal utvikles ytterligere.

Bli Dynamite Girls-partner!

Ønsker du å støtte kvinnefotballen samtidig som du profilerer din bedrift gjennom en sterk lokal aktør? Bli med på laget! 
Kontakt vår markedsansvarlig for å få tilsendt oversikt over ledige sponsorpakker.

Markeds- og mediesjef Per-Ivar Stokkmo
Telefon 900 60 941 E-post per-ivar@roail.no

Les om vårt partnernettverk:
Inspirerende frokostmøte hos RSM Norge

Frokostforedrag med Karoline Dyhre Breivang og Mads Kaggestad om prestasjonskultur