Julelunsj med samarbeidspartnere

Rundet av et spennende 2019 med stil.

Sist oppdatert: 14. des 2019 Skrevet av: Erik Olsson

 

2019 har vært året der partnernettverket til Røa Dynamite Girls virkelig har tatt steg. Derfor var det passende at året ble rundet av på en skikkelig måte.

Midt i julerushet tok store deler av Røa ILs og Røa Fotball Elites nettverk seg god tid til å dele av sine gode nettverksrabatter, bli ytterligere kjent, samt nyte en aldeles nydelig juletallerken fra Nobel Catering & Conditori.

Røa IL og Røa Dynamite Girls har en rekke gode samarbeidspartnere, og klubben er takknemlig for den gleden, mestringen og rausheten som skapes, deles og bidras til gjennom solide og nytenkende støttespillere.

– Det er interessant og nyttig og møte menneskene og bedriftene som engasjerer seg over gjennomsnittet i lokalmiljøet, de som ser hvor viktig det er at idretten lever. Her får vi se at det er langt flere enn oss i lokalavisen som har et hjerte som banker for det som skjer på Røa og omegn. Rett og slett nyttig, forteller redaktør i Akersposten, Fredrik Eckhoff.

Vi gleder oss til 2020, hvor nettverket skal utvikles ytterligere.

Bli Dynamite Girls-partner!

Ønsker du å støtte kvinnefotballen samtidig som du profilerer din bedrift gjennom en sterk lokal aktør? Bli med på laget! 
Kontakt vår markedsansvarlig for å få tilsendt oversikt over ledige sponsorpakker.

Markeds- og mediesjef Erik Olsson
Telefon 908 09 006 E-post erik.olsson@roail.no

Les om vårt partnernettverk:
Inspirerende frokostmøte hos RSM Norge

Frokostforedrag med Karoline Dyhre Breivang og Mads Kaggestad om prestasjonskultur

Rundet av 2019 med stil