– Jeg stortrives i Røa

Sist oppdatert: 23. apr 2019 Skrevet av: Erik Olsson

 

Justine Vanhaevermaet sin Røa-karriere har rukket å bli to seriekamper gammel, og belgieren er overbevist om at hun har gjort det riktige karrierevalget. Den elegante midtbanespilleren har også stor tro på kvalitetene i dagens Røa-stall

– Virkelig følt meg velkommen

– Jeg stortrives i Røa. Jeg er virkelig glad for at jeg kom hit. Fra det første møtet med spillerne og trenerne i Tyrkia har jeg blitt godt tatt imot og virkelig følt meg velkommen. Atmosfæren i garderoben er fantastisk, kjemien på banen det samme. Hver gang vi møtes, uansett om det er på banen eller utenfor, har vi det gøy og bra sammen.

– Og vi jobber steinhardt, som dere sier her i Norge, hver eneste dag.

Slik oppsummerer Justine starten på sin Røa-karriere, som utenom fotballen tar strøjobber for Røa IL og samtidig tar norskkurs.

– Vi kommer bare til å bli bedre

Og belgieren snakker i like varme ordelag om lagets start på årets sesong.

– Nei, den starten kunne ikke vært bedre. Jeg kjenner ikke Toppserien så bra enda, men jeg har blitt fortalt at Sandviken har et veldig godt lag med flere gode landslagsspillere, og at de er en medaljekandidat. Så at vi tok tre poeng og vant 0-2 på bortebane var fantastisk.

– Mot Trondheims-Ørn spilte vi bra i perioder, men vi må forsøke å holde nivået oppe gjennom hele kampen. Vi har mye å forbedre, det synes jeg, så vi kommer bare til å bli bedre. Det gir oss selvtillit og muligheter denne sesongen.

SE: Justine Vanhaevermaets lekre detalj mot Trondheims-Ørn (VIDEO)

Har tro på seier på Jæren

Denne helgen venter en ny bortekamp, en tøff en sådan. Etter to av to mulige seiere i årets Toppserien tar Dynamite Girls turen til Klepp og Jæren. Helgens verter står også med full pott så langt.

Vanhaevermaet er ikke bare optimistisk, men også offensiv.

– Jeg har tro på seier mot Klepp. Vi har hatt en god treningsuke, har diskutert taktikk og vår motstander. I tillegg har vi sett dem på video, så ja, jeg har tro på seier denne helgen. De har hjemmefordel, men vi viste mot Sandviken at vi er sterke på bortebane også, forteller belgieren, som også gleder seg til å se nye deler av Norge.

– Det er klart det er spennende. Det er bare synd det ikke finnes nok tid til å se mer av byene vi besøker. I Bergen rakk vi kun en rask gåtur langs bryggen, og det er ikke nok til å oppleve og ta inn inntrykkene av en ny by. Utenom kamper og treninger håper jeg at jeg får muligheten til å reise litt rundt i Norge. Det hadde vært veldig moro, sier Vanhaevermaet.

Justine Vanhaevermaet har funnet seg tilrette i Norge og i Røa-drakten. Foto: Erik Olsson / RFE