J19-keeperen styrker kommunikasjonsarbeidet

- Karoline vil være en viktig brikke

Sist oppdatert: 01. mar 2020 Skrevet av: Erik Olsson

 

I forkant av 2020-sesongen tar Røa Fotball Elite nye grep for å styrke det generelle kommunikasjonsarbeidet og formidlingen av våre hjemmekamper.

Karoline Wilhelmine Holm, keeper for J19-laget til Røa IL, vil denne sesongen bistå klubben på flere fronter i forbindelse med hjemmekampene.

Kampopplevelsen for våre tilhengere, sesongkortholdere, samarbeidspartnere og øvrig besøkende er uhyre viktig for klubben. Dette har i lengre tid vært et satsningsområde. Over de siste to årene har antallet tilskuere økt betydelig, og i år legges det ytterligere arbeid ned i arrangementene som klubben gjennomfører.

– Karoline vil være en viktig brikke på Røabanen i år. Hun vil få verdifull arbeidserfaring, og samtidig hjelpe oss i å nå ut til flere supportere og ytterligere øke kvaliteten på kampprogram, live-oppdatering og fotografering, forteller daglig leder, Tom Inge Egedahl.

Selv sier Wilhelmine Holm følgende:

– Jeg er 19 år, og har vært medlem i Røa lenger enn jeg kan huske. Jeg har spilt fotball på samtlige av klubbens aldersbestemte jentelag, og er nå keeper, og av og til utespillere, på J19-laget. Jeg ser virkelig frem til å bidra rundt Dynamites hjemmekamper den kommende sesongen.

Karoline Wilhelmine Holm skal bistå i kommunikasjonsarbeidet til Røa Fotball Elite i år.