Hjemmeseier og tabelltopp for rekruttlaget

Fornøyde jenter etter målscroing

Sist oppdatert: 13. mai 2019 Skrevet av: Erik Olsson

 

Som eneste lag i sin avdeling står Røas rekruttlag med tre av tre mulige seiere. Søndag ettermiddag ble LSK 2 sendt hjem uten poeng etter 4-2 på Røabanen.

– Vi får en veldig bra start på kampen med tre tidlige mål før vi lar LSK 2 komme mer og mer inn i kampen i løpet av første omgen. Etter pause har vi også en veldig bra start hvor vi gjør det vi har snakket om og avtalt. Siden slipper vi inn to mål som er litt unødvendig, så det skal lukes bort til neste kamp. Alt i alt en god kamp.

Slik oppsummerer Julie Støstad kampen mot LSK Kvinners neste beste. Selv sørget hun for 2-0-scoringen, noen få minutter etter at Ragne Hagen Svastuen hadde sendt rekruttlaget i ledelsen etter tre minutter. Knappe ti minutter etter Støstads scoring la Frida Dybvig Haugen på til 3-0, som sto seg inn til pause.

Etter hvilen reduserte gjestene ved Sophie Roman Haug, før Karin Bredland satte inn Røas fjerde for dagen. Helt på tampen gjorde Andrea Kaland Røthe 4-2.

Det er en blid og fornøyd målscorer som snakker med dynamitegirls.no etter kampen. Støstad peker på lagsammensettingen og -moralen som avgjørende for den gode seriestarten i 2. divisjon avdeling 2.

– Jeg trives veldig godt i Røa og har funnet meg godt til rette. Lagsammensettingen på rekruttlaget er veldig spennende. Det er en god sammensetting av «legendene» som har lagt opp, juniorjenter og A-lagsspillerne. Vi utfyller hverandre godt, og det er veldig gøy å spille. Vi har bare spilt tre kamper sammen, og jeg synes absolutt at vi blir bedre og bedre for hver gang, forteller Støstad.

Etter tre kamper troner rekruttlaget øverst i sin avdeling. I tur og orden har Grei Kvinner Elite 2, Gimletroll og LSK Kvinner 2 blitt beseiret.

Neste test kommer mandag 20. mai, da rekruttlaget turer til Sofiemyr for et oppgjør mot Kolbotns rekruttlag.