Hildegunn Sævik

Røa spiller til 2024

Sist oppdatert: 16. des 2021 Skrevet av: perivar

 

Hildegunn Sævik har lang erfaring som fotballspiller. Hun er oppvokst med ungdomsfotball  i Avaldsnes der hun også har spilt Toppfotball siden 2014. I 2018 tok hun en rask tur innom Haugar, før hun samme år gikk til Kolbotn. Hun har også landslagserfaring på J15, J16, J17 og J19-lagene.

Nå går ferden videre, til Røa og Røa Dynamite Girls, hvor hun har skrevet avtale til 2024.

Geir Nordby har hatt Hildegunn en stund i kikkerten, og valgte Hildegunn foran tre andre spennende alternativer.

«Vår toppspillerutviker Fredrik Sæland og jeg mener Hildegunn er en perfekt match for Linn-Mari Nilsen. Vi ønsker keepere som kan både utfordre, hjelpe og støtte hverandre. Vi er overbeviste om at Linn-Mari vil bli utfordret av Hildegunn, og motsatt. Begge kommer til å utvikle seg raskere og bli bedre sammen. Et perfekt keeperpar for Røa!», sier Geir Nordby,

Hildegunn har nok å henge fingrene i. Hun tar en mastergrad i økonomi og administrasjon på Handelshøyskolen ved OsloMet. I tillegg jobber hun som trainee i Obos. Hun forteller; «Det er en stilling som er tilrettelagt for spillere i Toppserien, så den er veldig fleksibel og passer perfekt for fotballspillere. Jeg trives utrolig godt der og er veldig takknemlig for at jeg får masse verdifull arbeidserfaring mens jeg satser på fotball».

«Min drøm nå er å bli så god at jeg kan spille på a-landslaget. Hvis dette i tillegg hadde vært sammen med søsteren min, Karina, hadde det vært ekstra gøy», sier Hildegunn.»Den lille tiden jeg har igjen etter studier og jobb, vil jeg gjerne bruke sammen med venner og familie….. men jeg elsker å drive med friluftsaktiviteter og å lage mat og reise også.

Hvorfor vil du spille i Røa? Hva var det som var avgjørende for ditt valg?

«Jeg fikk et veldig godt inntrykk av trenerteamet og Røa som klubb. Synes opplegget og planene de la frem virket veldig bra og superspennende. Jeg tenkte «Dette er noe jeg har kjempelyst til å være med på». «Nå gleder jeg meg til å utvikle meg videre i et nytt lag og sammen med Linn-Mari i keeperteamet!» Jeg har hele tiden tenkt på Røa Dynamite Girls som et lag som det alltid har vært tøft å møte, og som et lag som er kjent for å lykkes med å utvikle mange gode spillere gjennom årene.»

«Jeg har vært på samlinger med noen av spillerne tidligere, og kjenner Vilde Fjelldal spesielt godt fra før fra vår fantastiske tid sammen på landslaget! Gleder meg til å spille med alle de jeg kjenner i Røa igjen – og selvfølgelig å bli venner og kjent med de andre som jeg ikke kjenner fra før også!

Funfact om Hildegunn: «Jeg lærte meg å like tacokrydder i år🤠»

Ny Dynamite-keeper på plass