Hans Majestet Kongens Gardes Flomlysdrill arrangeres i år på Røa

FREDAG 30. AUGUST

Årets mest spektakulære drilloppvisning er i år flyttet fra Huseby leir til flotte omgivelser på Røas fotballarena - og det blir enda mer fest!

Sist oppdatert: 03. sep 2019 Skrevet av: Erik Olsson

 

Årets mest spektakulære drilloppvisning er i år flyttet fra Huseby leir til flotte omgivelser på Røas fotballarena – og det blir enda mer fest!

Drilloppvisningen finner sted 30. august, og er et familieshow. Ta med venner, kolleger og gjør dette til deres helt spesielle fredagsopplevelse i 2019.

Arrangementet vil ha innslag fra Gardens Storband, Norske Gardeveteraners Drillkontigent, Huseby Skoles Musikkorps og Complete. Avslutningsvis vil 3. Gardekompani gå årets siste Oladrill.

Flomlysdrillen blir sannsynligvis den beste oppvisningen som du får oppleve fra 3. gardekompani i år. De vernepliktige gardistene er på sitt absolutt beste, etter ett år med beinhard trening og oppvisninger i inn- og utland. Det er deres siste mulighet til å vise hva de er gode for, og de kommer til å gi alt for å bli husket som de beste!

BILLETTER TIL 60,- KJØPES HER!

Siden oppvisningen er på kveldstid blir dette et forrykende lys- og lydshow. Selve showet starter kl. 21:30.

Vi åpner portene for publikum fra kl 20.00

Det blir oppvarming med underholdning og konkurranser for store og små fra kl 20.15. Vi anbefaler at dere kommer tidlig og delta på folkefesten!

Vi satser på en uforglemmelig opplevelse for store og små!