Full kontroll i Grimstad

Sist oppdatert: 14. mar 2019 Skrevet av: Erik Olsson

 

Det var en strålende Maidag i Grimstad og to forventningsfulle lag som skulle gjøre opp i cupens 2. runde. Hjemmelaget som til daglig spiller  i 1. divisjon stilte med et ungt lag som gikk ut og forsvarte seg heroisk mot Røa som fra første stund tok føringen i kampen.

IMG_6218

Det var tydelig divisjonsforskjell på de to lagene, og sjansene lot ikke vente på seg. Mye spill ut på backene Frida Lyshoel og Vilde Bratland og videre til Synne Christiansen og Rebecka Holum. Selv med mye godt spill og mange sjanser lot målene vente på seg til 2. omgang.

IMG_6979

Først ut var Therese Sessy Åsland som plukket opp en retur på et skudd fra Ina Skaug og satte ballen i mål forbi keeper og en forsvarer i det 56. minutt.
Og Therese Sessy Åsland stormet i angrep minuttet etter og sendte en pasning inn i feltet forbi keeper og der stod Rebecka Holum som enkelt satte in 0-2 i det 57. minutt.

I perioden etter de to første målene fortsatte Røa med høyt press og farlige angrep, men det tredje målet lot vente på seg helt frem til det 80. minutt da ballen ble spilt ut i feltet og en årvåken Line Holter (Ina Skaug er kreditert scoring) som banket til og satte ballen i nettet bak en sjanseløs keeper.
IMG_6971

Ragen Hagen Svastuen kom inn i pausen for Synne Sofie Christiansen og var med å prege angrepene i 2. omgang. Hun fikk omsider også sin scoring i det 87. minutt etter litt frem og tilbake i i feltet dro hun med seg ballen mot keeper og satte ballen kontrollert i hjørnet og 0-4 var et faktum.

 

En godt gjennomført og underholdende kamp ble feiret med pizza og god stemning i bussen på vei hjem til Oslo.

Nå er det landslagspause og neste motstander er VIF borte 16. juni på Intility Arena 15:00.

Røa Dynamite Girls stilte med følgende lag: Kirvil Odden, Vilde Bratland, Kristine Leine, Katrine Jørgensen, Frida Lyshoel, Ina Skaug, Vilde Birkeli, Line Holter, Therese Sessy Åsland, Rebecka Holum, Synne Christiansen
Bytter:
46. min UT Synne Sofie Christiansen INN Ragne Hagen Svastuen
78. min UT Frida Lyshoel INN Tuva Espås
87. min UT Rebecka Holum INN Fredrikke Dahle Varsla