Forsterker før innspurten

Har hentet fire spillere

Camilla Olsson og Lois Roche har skrevet under for Røa. Foto: Solfrid Nordbakk

Sist oppdatert: 08. okt 2020 Skrevet av: Erik Olsson

 

Vi går en meget spennende sluttspurt i vente. Med fire seriekamper og cupkamp mot Fart i dag, onsdag, er det alt å spille om på Røa.

Skadesituasjonen har tidvis vært vanskelig og krevende for det sportslige apparatet, men nå før sluttspurten virkelig settes inn har Røa hentet fire nye spillere for å styrke seg.

I tur og orden har Vårin Ness (Empoli), Sara Bruvik (Fløya), Camilla Olsson (Jitex) og Lois Roche (CF Fiorentina) satt penn på papir i løpet av de siste fire ukene.

Ness, Olsson og Roche styrker Røa-angrepet, mens Sara er en anvendelig forsvarsspiller med over 60 kamper for Fløya.

Vårin Ness og Lois Roche har allerede rukket å gjøre sine debuter for klubben. I tillegg har Sara Bruvik vært med i en kamptropp nå senest mot LSK Kvinner.

– De første ukene på Røa og i Oslo har vært fantastisk, utenom de to koronatestene må ta da, sier Roche med et glimt i øyet.

– Spillerne, trenerne og de ansatte i klubben har tatt meg godt i mot, og jeg trives veldig godt på og utenfor banen med jentene, sier den offensive midtbanespilleren som har erfaring fra engelsk, finsk og, nå sist, italiensk fotball.

– Å få sin debut i forrige serierunde var gøy og spennende. Det var lenge siden forrige kamp for meg, med tanke på koronasituasjonen i Italia, men det var utrolig deilig å få noen minutter i beina, tilføyer Roche. Selv beskriver hun seg som en teknisk spiller med et øye for mål og sjanser, som tilføyer en ung spillergruppe mye erfaring fra en rekke år i ulike ligaer, og som er glad i mye ballkontakt.

Roche ankommer, sammen med nevnte Ness, Olsson og Bruvik, et nedrykkstruet Røa-lag. Hun har ikke tidligere erfaring med å kjempe mot nedrykk, men ser frem til å brette opp ermene i serie- og cupspill for å sikre nye og bedre tider for Dynamite Girls. Og Roche er optimistisk.

– Det er bra vi skal møte lagene som ligger rundt oss på tabellen, så det er fortsatt opp til oss selv. Dette gir oss gode muligheter, og jeg ser frem til utfordringen.

Vi ønsker alle fire hjertelig velkommen til Røa i en viktig tid! Allerede i dagens cupkamp mot Fart kan flere av dem bli å se i aksjon. Følg med på Røabanen fra kl. 16.00 eller direktesport.no.

Lois Roche under trening under frihelgen. Foto: Solfrid Nordbakk
Camilla Olsson
Sara Bruvik
Sara Bruvik tester skuddfoten på trening. Foto: Solfrid Nordbakk