Forlenger med Diadora

Røa Dynamite Girls blir å se i Diadora-tøy i seks nye år!

Sist oppdatert: 15. mar 2019 Skrevet av: Erik Olsson

 

Et mangeårig samarbeid med Ilona Jambor og Pål Fureid i Ultimate Nordic skal dyrkes videre. Det er både klubb og utstyrsleverandør begeistret over.

Vi er stolt sponsor av Røa Dynamite Girls og kvinnefotballen. At vi nyter den tilliten vi gjør, og at vi får være med Toppserien-laget og breddelaget videre, er vi stolte av, sier Pål Fureid, Key Account Selger Klubb i Ultimate Nordic, bedriften som distribuerer Diadora i Norge.

Ultimate Nordic er en av de største aktørene inn mot klubbmarkedet i Norge med varemerkene: Diadora, Reusch, Molten, Sportz, Dunlop, Slazinger og Carex. I tillegg er Røas utstyrsleverandør hovedleverandør til Viking, Bodø/Glimt, Norges Basketballforbund og Norge Sykkelforbund.

Avtalen mellom Røa Fotball Elite, Røa IL, Ultimate Nordic/Diadora og G-Max Storo løp opprinnelig ut 31.12.19, men allerede nå i starten av 2019 er det inngått en ny avtale som sikrer et partnerskap ut 2024. Avtalens varighet underbygger tilliten og kvaliteten i samarbeidet mener Fureid.

– Sammen har vi en god tone og et verdiskapende klima. Hele Røa ser ut som en Diadora-by. Det er klart det er gøy. Vi håper å leve opp til forventningene, og vi setter stor pris på tilliten. Sammen kan vi få til mye, både med Dynamite Girls og breddelaget.

Les mer om Ultimate Nordic HER! Heia Diadora og heia Dynamite Girls! 

Bortedrakt – 2019