For siste gang i 2020

Billetter i salg til Kolbotn-kampen

Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett

Sist oppdatert: 12. nov 2020 Skrevet av: Erik Olsson

 

Søndag ettermiddag spilles det Toppserie-fotball for siste gang på Røabanen i 2020. Som kjent er nedrykket allerede klart, men Dynamite Girls skal kline til én siste gang i år.

Lyst til å få med deg de siste 90 minuttene fra årets sesong? Billettsalget er begrenset så her må man kjenne sin besøkelsestid og kjøpe sin forhåndsbillett allerede nå.

Billetter kjøpes via TicketCo ved å klikke denne lenken.

På grunn av pandemien og retningslinjene til NFF og regjeringen får vi som vertskap dessverre ikke skapt de rammene denne kampen fortjener, men vi håper likevel på at de som er tilstede og ser den via stream vil få en god kampopplevelse.

BORTESUPPORTERE ER IKKE TILLATT: I henhold til NFF sin protokoll for gjennomføring av kamper i 2020, er ikke bortesupportere tillatt. Bortesupportere vil bli bortvist uten at billetten blir refundert.

Vi minner også om de nye retningslinjene til Oslo Kommune; «I situasjoner der man ikke kan opprettholde avstandskravet skal munnbind benyttes. Dette gjelder for eksempel ved ankomst, i pauser, i kø for å kjøpe mat og drikke, ved toalettbesøk og lignende.»

Har du lyst til å støtte Røa Dynamite Girls en siste gang i 2020? Vi har allerede brettet opp ermene med tanke på neste år, og du kan hjelpe Dynamite Girls på veien til Toppserie-fotball i 2022. Klikk her for mer informasjon og for å gi ditt bidrag.

Du kan også gi ditt bidrag i bunnen av denne teksten.